BLE MOBBET: Høyres Erna Solberg og tidligere Ap-politiker Karita Bekkemellem fikk gjennomgå på 80- og 90-tallet. Foto: Scanpix
BLE MOBBET: Høyres Erna Solberg og tidligere Ap-politiker Karita Bekkemellem fikk gjennomgå på 80- og 90-tallet. Foto: Scanpix Vis mer

Ble mobbet av eldre damer

- De herset med henne fordi hun kledde seg lett og ungdommelig.

Publisert
SEHER.NO: Flere av Norges fremste politikere har den siste tiden gått hardt ut mot mobbing i skolen, men mobbing foregår også i politikken.

Det harde konkurransemiljøet på Stortinget førte ifølge Magnus Stangeland til at unge kvinner, som Erna Solberg og Karita Bekkemellem på 80- og 90-tallet, ble mobbet. Den pensjonerte politikeren sier til Dagbladet at Bekkemellem fikk gjennomgå av«de gamle kjerringene» i Ap.

- De herset med henne fordi hun kledde seg lett og ungdommelig, forteller han til avisen.

De eldre Høyre-kvinnene skal også ha herset med Solberg.

- Erna ble mobbet fordi hun var tykk, på grunn av håret, og hvordan hun gikk kledd. Det var ting du hørte i lukkede rom.

Til Dagbladet forteller Stangelandat han forsøkte å stanse mobbingen, mens Bekkemellem og Solberg bekrefter at det var et tøft klima på den tiden.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har angret mange ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer