Jonathan Lipnicki:

Ble mobbeoffer etter gjennombruddet i «Jerry Maguire»

Barnestjernen hadde panikkangst hver kveld før han skulle på skolen.

VANSKELIG TID: Jonathan Lipnicki ble verdensberømt da han spilte mot superstjerna Tom Cruise som seksåring. Her er han på «Jerry Maguire»-premieren i New York i 1996 sammen med Cruise og hans daværende kone, Nicole Kidman. Foto: Jeff Christensen/ Reuters/ NTB scanpix 
VANSKELIG TID: Jonathan Lipnicki ble verdensberømt da han spilte mot superstjerna Tom Cruise som seksåring. Her er han på «Jerry Maguire»-premieren i New York i 1996 sammen med Cruise og hans daværende kone, Nicole Kidman. Foto: Jeff Christensen/ Reuters/ NTB scanpix  Vis mer
Publisert

I 1996 sjarmerte skuespiller Jonathan Lipnicki (26) en hel verden som sønnen til Renée Zellwegers rollefigur i den Oscar-vinnende dramakomedien «Jerry Maguire».

Lipnicki bekledde rollen som hjerteknuseren Ray Boyd som seksåring, og i årene som fulgte gjorde han suksess i blant annet «Stuart Little»-filmene.

Nå avslører imidlertid den tidligere barnestjerna at Hollywood-suksessen ikke var noen dans på roser.

I et personlig innlegg på sin åpne Instagram-profil forteller Lipnicki at han ble mobbet av jevnaldrende da han var barn.

- Hadde panikkanfall hver kveld

Skuespilleren, som i dag er blitt 26 år gammel, røper i innlegget at han ble latterliggjort i kjølvannet av den store filmsuksessen han opplevde som liten.

«Som barn/tenåring ble jeg gjort narr av på ubarmhjertig vis av folk som i dag faktisk er venner med meg på Facebook. Jeg ble fortalt at jeg var avdanka og aldri ville få en jobb igjen» skriver han.

Lipnicki avslører at mobbingen gikk så kraftig inn på ham, at han begynte å grue seg voldsomt til å gå på skolen.

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer