Ble misbrukt på dating-app

- Jeg synes bare det er smigrende, sier Kimberly Larsen til Seoghør.no.

MISBRUKT: Kimberly Larsens identitet ble misbrukt på dating-appen Tinder.  Foto: Espen Solli
MISBRUKT: Kimberly Larsens identitet ble misbrukt på dating-appen Tinder. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kimberly Larsen (36) er kjent for sin rolle som tause Tove Jensen, i TV 2-serien «Hotel Cæsar». Selv om hennes tid som Cæsar-skuespiller er over, har hun tydelig fortsatt mange beundrere.

Mandag avslørte hun på sin Facebook-side at noen har misbrukt hennes identitet på en dating-app. - Kan noen av mine tinder-brukende venner hjelpe meg? Noen har brukt bildet og navnet mitt til å lage en profil. Jeg er dermed veldig nysgjerrig på hvem dette er, ikke minst om det har vært til noe hjelp.. Har det blitt noen dates? Var de bra? Osv. Noen som er villige til å klikke (swipe..?) og sjekke det ut? Eventuelt, kanskje trykke rapporter, skriver hun på Facebook.  Saken fortsetter nedenfor. Den godt gifte 36-åringen sier til Seoghør.no at hun ikke tar dette tungt. - Jeg synes bare det er smigrende at noen velger å bruke bilde av meg til Tinderprofil. Håper det blir mange gode dates ut av det, sier hun.  - Foreløpig vet jeg ikke noe mer om hvem det er, men følte for å si ifra, slik at unødvendige misforståelser kan unngås, siden jeg fortsatt er rimelig nygift, sier hun. - Fantastisk å være nygiftMen det er ingen tvil om at 36-åringen ikke har bruk for noen dating-app. Kimberly giftet seg for to år siden med komponisten Josefin Winther som hun også er manager for. - Tilværelsen som nygift er absolutt fantastisk, sier hun til Seoghør.no. Larsen sto frem som lesbisk i 2009.   - At det er ei jente jeg har forelsket meg i synes jeg ikke spiller så stor rolle. For meg har det ikke vært en stor greie å fortelle folk at jeg nå har jentekjæreste, sa hun den gangen til God Kveld Norge. Saken fortsetter under bildet.  Da Kimberly var med i Hotel Cæsar, ble hun rikskjendis over natten. Men all oppmerksomheten jobben som såpestjerne førte med seg var ikke bare hyggelig. - Det verste var ikke de slibrige mennene, men når det stod en gjeng med tiåringer utenfor døra. Da kan man liksom ikke ringe politiet. Jeg måtte bytte telefonnummer sju ganger på ett år, fortalte Kimberly tidligere, i et intervju med Dagbladet. 

LES OGSÅ: - Lei av å bli hengt ut

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer