Anna Rasmussen:

Ble meldt til barnevernet annenhver uke

- Jeg har levd med barnevernet på nakken i lang, lang tid.

ÆRLIG: I den nye serien til Linnéa Myhre, «Da vi styrte internett», forteller blogger Anna Rasmussen åpenhjertig om den vanskelige tiden. Video: VGTV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Linnéa Myhre (31) har de senere årene hatt mange jern i ilden, og tar gjerne følgere og seere med på en aldri så liten nostalgitur.

Gjennom podkasten «Gi meg alle detaljene» har hun gravd frem gamle kjendisøyeblikk og gått virkelig i dybden, slik tittelen tilsier.

Nå er hun aktuell med VGTV-serien «Da vi styrte internett», og tatt med seg en rekke bloggere fra storhetstiden inn på herskapelige omgivelser i Bergen.

Med egen bloggkarriere i ryggen leder hun henholdsvis Anna Rasmussen (25), Stina Bakken (28), Trine Grung (50), Julianne Nygård (31) og Kristin Gjelsvik (35) gjennom en reise tilbake til fordums bloggtider.

- Barnevernet på nakken

I ekte «Hver gang vi møtes»-stil får hver deltaker en episode dedikert til seg, og først ut er altså Anna Rasmussen, som først ble kjent under bloggnavnet «Mamma til Michelle».

Rasmussen ble mor som 15-åring, og har i de ti årene som har gått siden den gang fått ytterligere tre barn til.

Hun har også delt store deler av livet sitt på nett i samme periode, og tidvis stått i sterke stormer for å eksponere barna sine. Med eksponeringen har hun også ufrivillig invitert med seg det beryktede «mammapolitiet», som har forsøkt å stikke kjepper i hjulene for henne flere ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer