Ble meldt død på internett

Ryktene er derimot sterkt overdrevne, ifølge Playboy-kongen selv.

LEVER FORTSATT: - Jeg ligger i sengen ved siden av Shera med et stort smil om munnen og leser Twitter-meldinger om min uventede død, skriver Hugh Hefner, som her er avbildet sammen med en av sine kjærester, Anna Sophia Berglund. Foto: All Over Press
LEVER FORTSATT: - Jeg ligger i sengen ved siden av Shera med et stort smil om munnen og leser Twitter-meldinger om min uventede død, skriver Hugh Hefner, som her er avbildet sammen med en av sine kjærester, Anna Sophia Berglund. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Hugh Hefner (85) er død etter et hjerteinfarkt».

Slik lød meldingen - eller ryktene - som tirsdag gikk som en farsott på nettet. Men Playboy-kongen er fortsatt i live. Det avslører han nemlig på sin egen Twitter-profil.

På flere internettsteder hadde nemlig enkelte tatt seg bryet med å fortelle detaljert om hvordan den pikeglade 85-åringen hadde gått bort. Heldigvis for Playboy-kongen er det derimot altså snakk om falsk ryktespredning.

- Ryktene om min død er sterkt overvurdert. Jeg er veldig i live, skrev Hefner på Twitter da han selv hørte ryktene om sin egen død.

For å understreke at han ikke har vært utsatt for et hjerteinfarkt, benytter Hef, som han populært kalles, muligheten til å fortelle at alt er som det vanligvis pleier å være. I hvert fall det meste.

- Jeg ligger i sengen ved siden av Shera med et stort smil om munnen og leser Twitter-meldinger om min uventede død, skriver han.

Etter at Crystal Harris reiste fra Hugh Hefner bare fem dager før deres planlagte bryllupet, har han nå kastet sin elsk på kanadiske Shera Bechard (24).

Hefner er imidlertid langt fra den eneste kjendisen som har opplevd å bli meldt død på nettet. I desember ble Charlie Sheen lagt i graven av virtuelle ryktespredere, mens også Owen Wilson, Adam Sandler, Eddie Murphy og Morgan Freeman har vært gjennom internettets dødsmølle...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Droppet eget bryllup - dro på bassengfest