<strong>SKILT:</strong> Ashton Kutcher og Demi Moore ble skilt i 2013 etter at sistnevnte krevde skillsmisse i 2011. Nå deler hun intime detaljer fra ekteskapet deres, Foto: NTB Scanpix
SKILT: Ashton Kutcher og Demi Moore ble skilt i 2013 etter at sistnevnte krevde skillsmisse i 2011. Nå deler hun intime detaljer fra ekteskapet deres, Foto: NTB Scanpix Vis mer

Demi Moore:

- Ble med på trekant av feil grunn

Demi Moore røper pikante detaljer rundt det tidligere ekteskapet sitt med Ashton Kutcher i sin nye bok.

Publisert

Skuespiller Demi Moore (56) fikk for alvor fart på karrieren sin på 1990-tallet, og har spilt i filmer som «Ghost» og «G.I Jane».

I 2005 giftet hun seg med «What happens in Vegas»-stjernen Ashton Kutcher (41), og var gift med ham i seks år før de separerte seg i 2011. I Demis nye memoarer, ved navnet «Inside Out», røper hun flere hendelser som ledet opp til bruddet.

Fikk ikke være på filmsettet

I boken avslører Demi blant annet at hun var seks måneder på vei med deres datter da hun mistet barnet, og at hun og Ashton hadde en rekke mislykkede prøverørsforsøk.

Det var i etterkant av disse hendelsene at forholdet deres tok en negativ vending, hevder 56-åringen i sin nyeste bok, ifølge RadarOnline.

Første gang det oppsto ugler i mosen skal vissnok ha vært et par år etter at de giftet seg, da Ashton spilte inn filmen «Spread», i Norge kjent under tittelen «L.A Gigolo». I filmen, som er en sex-komedie, hadde han hovedrollen og skulle i utgangspunktet spille mot JenniferJason Leigh (57), som senere droppet ut.

Vis mer

Under innspillingen skal Ashton ha fortalt kona si at Leigh ikke var komfortabel med at hun var til stede på filmsettet. Senere fant Demi ut at ektemannens motspiller slett ikke hadde noe imot hennes tilstedeværelse.

- Sannheten var at hun ikke brydde seg om at jeg var til stede på settet, det var han som ikke ville ha meg der. Han var ikke ærlig, hevder hun i boken.

Skyldte på trekant

I senere tid var det langt drøyere hendelser som skapte problemer i ekteskapet. Demi hevder nemlig at Ashton var utro minst to ganger i løpet av ekteskapet deres, hvor en av affærene skal ha funnet sted i ekteparets eget hus, da Demi var på innspilling av filmen «Another Happy Day» i 2010.

Den angivelige utroskapen fant hun ut om via medier som hevdet at Ashton hadde ligget med en 21 år gammel jente i parets hjem. Det som toppet skandalen var ifølge 56-åringen at han skal ha møtt jenta på bowling med Demis datter Rumer Willis (31).

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

I sin nye bok hevder Demi at han innrømmet utroskapen, uten å unnskylde, da han mente at ekteskapets grenser var uklare etter at kona hadde godtatt å ha trekant tidligere i forholdet.

Trekanten fant angivelig sted etter ønske fra Ashton, og Demi gir uttrykk for at hun egentlig ikke hadde lyst.

- Jeg ønsket å vise ham hvor kul og gøy jeg kunne være, skriver hun, og forklarer at hun ble med på trekanten av helt feil grunn.

Ifølge RadarOnline hadde stjerneparet trekant med en tredje person ved to anledninger.

Affæren endte ekteskapet

Til tross for de voksende problemene i forholdet fortsatte ekteskapet i ytterligere et år. Det sa derimot stopp etter parets seksårsjubileum i 2011.

22 år gamle Sara Leal gikk nemlig ut til US Weekly og hevdet at også hun hadde hatt sex med Ashton.

Affæren skal ha funnet sted i San Diego, samtidig som han var i utdrikningslag for en kompis. Ifølge Leal hadde skuespilleren hevdet overfor henne at han og Demi var separert, til tross for at paret faktisk hadde seks års bryllupsdag samme dag.

<strong>UTRO:</strong> Demi Moore hevder at Ashton Kutcher var utro opp til flere ganger. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Demi Moore hevder at Ashton Kutcher var utro opp til flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ble kvalm. Jeg visste at hun ikke løy, skriver Demi i boken sin om da hun fikk vite om 22-åringens påstander.

Hun skriver videre at samme dag som artikkelen ble sluppet flyttet Ashton ut av hjemmet deres for godt.

Ashton har i skrivende stund ikke kommentert de nye påstandene fra ekskona. Han har imidlertid tidligere adressert påstandene om angivelig utroskap mot Demi Moore, men uten å kommentere sannheten i ryktene direkte.

Gift på nytt

Ashton giftet seg på nytt allerede i 2015, med «Friends With Benefits»-stjernen Mila Kunis (36). Sammen har paret rukket å få to barn, og bor i en enorm villa i Beverly Hills, som nærmeste nabo til blant andre nyskilte Adele (31).

<strong>NY KONE:</strong> Ashton Kutcher giftet seg med Mila Kunis i 2015. Paret har i dag to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
NY KONE: Ashton Kutcher giftet seg med Mila Kunis i 2015. Paret har i dag to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De møttes for første gang da de begge spilte i komiserien «The '70s Show» i 1998, og Kunis har tidligere avslørt at ektemannen faktisk var hennes første kyss.

Demi på sin side har ikke hatt noen offentlige forhold siden hun offisielt ble skilt fra Ashton i 2013.

LES OGSÅ: - Savner det en ektemann kan gjøre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer