Cecilie Steinmann Neess:

Ble mamma

Komikeren og kjæresten har fått barn.

BLE MAMMA: Komiker Cecilie Steinmann Neess har født en sønn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE MAMMA: Komiker Cecilie Steinmann Neess har født en sønn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Cecilie Steinmann Neess (34) og kjæresten Benjamin Gjørtz er blitt foreldre. Det skriver sistnevnte på Instagram lørdag.

«Hils på Julian», skriver den nybakte faren, til et bilde av sønnen.

Se og Hør har ikke lyktes i å komme i kontakt med Cecilie Steinmann Neess i skrivende stund.

Delte gladnyhet

Det var i august Steinmann Neess kunne avsløre at hun ventet barn. Også den gang ble nyheten delt på Instagram.

«Når du innser at du ikke har lagt ut noe på Instagram på en evighet, og tenker at neste innlegg bør være noe stort! Og det blir vel ikke større enn dette?! Jeg skal bli mamma! Benjamin og jeg skal bli foreldre! Vi gleder oss masse!!», skrev hun til et bilde av seg og kjæresten.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Nyheten kom tre år etter at «Cess» først viste fram kjæresten på rød løper i Oslo.

Før hun møtte Gjørtz, gjorde Steinmann Neess et stort poeng ut av singeltilværelsen i sine humorinnslag. Det var derfor en stor glede for både 34-åringen selv og følgerne da hun kunngjorde at hun endelig hadde funnet lykken.

Da Se og Hør møtte det da nyforelskede paret på den røde løperen, kunne hun avsløre at det hadde vært nerver i sving i forkant av da hun fortalte om kjæresten.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud forteller åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

- Men så var det ikke noe skummelt likevel. Alle var sånn: «Cess klarte det! Det er mulig for alle! Det er håp!». Men så har jo instagrammen min blitt ræva etter det. Nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på, for nå er alt bra, liksom, fortalte hun lattermildt.

LES OGSÅ: Gladnyhet: - Føles naturlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer