PERFEKT: Monica Belluci mener det er perfekt å får barn i 40-års alderen. - Det viktigste man kan gi et barn er tid, sier hun. Foto: All Over Press
PERFEKT: Monica Belluci mener det er perfekt å får barn i 40-års alderen. - Det viktigste man kan gi et barn er tid, sier hun. Foto: All Over PressVis mer

Ble mamma til en jente

- Både mor og datter har det strålende...

SEHER.NO:  Skuespilleren Monica Belluci (45) har blitt mor for andre gang. «Matrix»-stjernen, som fra før har datteren Deva (4) sammen med ektemannen Vincent Cassel - fødte fredag kveld.

Sent på fredag kveld fødte Belluci en liten datter i Roma, Italia. Ifølge People Magazine skal talsmannen til skuespilleren ha meldt at både mor og datter har det «strålende» etter fødselen.

Den italienske skjønnheten har tidligere åpnet seg om sine tanker rundt det å være en «eldre» mor.

-  Jeg kunne aldri tenkt meg å være 20 år igjen. Jeg er så mye lykkeligere nå. Jeg har gjort og opplevd mye, og sett mange fantasiske steder. Det å få barn nå, er helt perfekt for meg. For når jeg endelig fikk Deva, så var jeg klar for å gi henne alt hun behøvde. Det viktigste man kan gi et barn er tid, sa hun til Female First.

Belluci er kanskje mest kjent for sin rolle i storfilmen «The Passion of the Christ» fra 2004, men har også hatt roller i blant annet to av «Matrix»- filmene. Hun og ektemannen Vincent - som også er skuespiller - spilte sammen i den franske filmen «Agent Secrets» fra 2004.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Forelsket i Belluci