Maria Arredondo:

Ble mamma på julaften

Artisten fikk en sønn med mannen Torstein Sødal.

<strong>MAMMA:</strong> Maria Arredondo ble mamma for første gang på selveste julaften. Foto: NTB Scanpix
MAMMA: Maria Arredondo ble mamma for første gang på selveste julaften. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I går, på selveste julaften, fikk Maria Arredondo (32) sitt første barn.

Ektemannen Torstein Sødal (40) avslørte nyheten på Facebook i går kveld:

«Tradisjon tro; Maria fødte på julaften! Vårt lille, fantastiske vidunder kom til verden kl 01:14 i natt. Og hun fødte sin sønn, den førstefødte, svøpte han og la han i en liten seng på Sørlandet sykehus», skriver Sødal.

«Det var ingen hyrder i nærheten, men det må ha vært en god bunke med engler som fulgte med, siden alt står bra til med både mor (gå du rett hjem som hun leverte!!) og barn. I dag er det født dere en kommende venstreslegge på Liverpool FC. Og dette skal dere ha til tegn; han blir himla kjekk og dritgøy, akkurat som faren», skriver han ifølge Fædrelandsvennen, som først omtalte saken.

«Cirkus Arredondo er i skyene».

<strong>GIFT:</strong> Maria og Torstein hadde lenge vært gode venner da de ble et par. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
GIFT: Maria og Torstein hadde lenge vært gode venner da de ble et par. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Maria Arredondo (32) og artistektemannen Torstein Sødal (40) giftet seg i Vennesla frikirke i 2015. Begge er artister, og har turnert sammen både før og etter ekteskapet.

Forholdet ble kjent i 2013, og året etter fortalte Arredondo at hun og musiker Sødal hadde være gode venner - og kolleger - en stund, før hun forsto at han var mannen i hennes liv-

- Vi var bare veldig, veldig gode venner. Vi hadde det veldig morsomt sammen, og tenkte ikke over at det skulle bli sånn før det plutselig bare skjedde, sa hun til Se og Hør i 2014.

LES OGSÅ: Hotellarvingen ble tobarnsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer