Ble mamma med keisersnitt

Mira Craig slet på fødestuen i tre dager - nå er endelig sønnen kommet.

BLE MAMMA: Etter en lang og slitsom fødsel er endelig Mira Craig blitt mamma - ved hjelp av keisersnitt. Det skriver hun på Facebook ifølge Dagbladet. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE MAMMA: Etter en lang og slitsom fødsel er endelig Mira Craig blitt mamma - ved hjelp av keisersnitt. Det skriver hun på Facebook ifølge Dagbladet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Mira Craig (28) viste frem gravidmagen på en kinopremiere i mars, og avslørte da at termin var 1. juni.

Og nå kan den sjarmerende sangeren vise frem en flatere mage - for nå er endelig fødselen overstått. Craig er med det blitt mamma til en liten gutt, skriver Dagbladet søndag.

- Da er vi endelig hjemme igjen med vår lille sønn, Mio Amioko. Det var en lang reise, tre dager med smertefulle rier; de prøvde alt, lystgass, epidural, de tok vannet, ga drypp og rier hvert minutt, skriver hun på Facebook-siden sin ifølge Dagbladet.
 
Etter å ha slitt på fødestuen i tre dager var det til slutt keisersnitt som måtte til.

- Men til slutt etter feber, oppkast og en stresset baby i maven måtte de ta keisersnitt. Men nå er han her frisk og fin, og vi er i himmelen, skriver popartisten videre på Facebook.

Craig og kjæresten Numa Norderhaug (27) ble altså foreldre et par dager på overtid i forhold til antatt termin. Paret er svært takknemlige overfor de «20 jordmødrene og assistentene» som hjalp til under den lange fødselen, samt legen som utførte keisersnittet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gravide Mira kollapset på ferie 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer