Malika Haqq:

Ble mamma med eksen

Khloé Kardashians bestevenninne røpet babynyheten på Instagram.

BLE MAMMA: Malika Haqq er blitt mamma til en sønn. Det avslører hun på Instagram. Her avbildet med bestevenninnen Khloé Kardashian. Foto: NTB scanpix
BLE MAMMA: Malika Haqq er blitt mamma til en sønn. Det avslører hun på Instagram. Her avbildet med bestevenninnen Khloé Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst avslørte Malika Haqq (37) at hun ventet sitt første barn. Hun har flere ganger figurert i realityprogrammet «Keeping Up With The Kardashians», da hun blant annet er kjent for å være Khloé Kardashians (35) bestevenninne.

FULL KRANGEL: Det blir opphetet stemning mellom bestevenninnene Khloé Kardashian og Malika Haqq når sistnevnte feirer bursdagen sin. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Det var på Instagram 37-åringen delte den gledelige nyheten med sine følgere.

- Jeg hører på hjertet mitt, og jeg har bestemt meg for at resten av livet mitt vil bli det beste av livet mitt. Jeg er gravid, avslørte Malika i september.

Nå, et halvt år senere, har hun ønsket sitt første barn velkommen til verden.

Avslører babynavnet

Da Malika avslørte at hun var gravid oppsto det en viss forvirring blant følgerne hennes. Dette fordi hun tilsynelatende var singel, og hadde vært det i et par måneder allerede da hun avslørte graviditeten.

37-åringen og ekskjæresten O. T. Genasis (32) gjorde det nemlig slutt ved inngangen av sommeren, men til tross for dette var det ikke til å stikke under stol at realityprofilen var gravid. I februar ble det imidlertid bekreftet at ekskjæresten er barnefaren, slik flere mistenkte.

Dermed har det tidligere kjæresteparet blitt foreldre, da Malika nå kan avsløre at hun i helgen ble mamma til en sønn som har fått navnet Ace Flores.

View this post on Instagram

♠️ Ace Flores 3.14.2020

A post shared by Malika (@malika) on

Det avslører hun på sin egen Instagram-konto, der hun har delt et bilde av tre hender - sin egen, lille Aces og barnefarens.

Under bildet har det strømmet inn med gratulasjoner og lykkeønskninger, deriblant fra Khloé Kardashian selv.

- Livet er så vakkert. Klarer ikke vente til jeg får lukte på ham, kommenterer realitystjernen.

Også Khloés lillesøster Kylie Jenner (23) virker å glede seg til å møte den lille.

- Ace! Jeg gleder meg sånn til jeg får møte ham, skriver sminkemogulen, etterfulgt av to svarte hjerter.

- Han er perfekt! Ser så frem til å møte ham! Elsker deg så mye!, kommenterer Kim Kardashian (39).

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Åpen om ekskjæresten

Det er liten tvil om at Malika er godt likt i Kardashian-familien. Ikke bare uttrykker de ofte sin kjærlighet overfor hverandre i sine respektive sosiale medier, men de viser det også med handling.

I februar arrangerte nemlig Khloé en gigantisk babyshower for bestevenninnen. Realitystjernen har selv delt flere bilder av dekorasjonene, der det er tydelig at beige-og bruntoner og teddybjørner var tema.

Haqq ble tydelig rørt av venninnens gest. På Instagram har hun takket for den varme omtanken og oppmerksomheten hun ble gitt.

- Første festen holdt til ære for meg og jeg er tom for ord. Jeg kunne ikke vært gladere for at sønnen min er grunnen for denne vakre anledningen. Oppmerksomheten som er gitt til detaljene, alt i myk tekstur og bruken av hudfargede toner var en vakker overraskelse. Jeg er fortsatt overveldet av glede fra denne drømmen av en dag. Spesiell takk til min søster, min Khloé Kardashian, skrev hun.

I etterkant av babyshoweren åpnet den nybakte mammaen seg om forholdet til barnefaren. Da kunne hun fortelle at han hadde vært med på reisen gjennom hele graviditeten.

- Forhold går ikke alltid slik man håper, men mellom kjærlighet og vennskap har vi skapt en gutt som vil komme veldig snart. Jeg har vært singel de siste åtte månedene, men jeg er ikke alene i det hele tatt. OT og jeg har gått på hver legetime sammen og elsket sønnen vår sammen mens vi forbereder hans ankomst.

Videre skrev hun at den lille ikke ville vært den han er uten faren sin.

LES OGSÅ: Beste gaven noensinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer