Helene Bøksle:

Ble mamma igjen

Helene Bøksle viser frem den vesle jenta på Instagram.

HURRA: Helene Bøksle er blitt mamma for andre gang Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
HURRA: Helene Bøksle er blitt mamma for andre gang Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer

I april kunne Se og Hør skrive at skuespiller og artist Helene Bøksle (37) var gravid for andre gang. Den gang kunne hun fortelle at hun gledet seg stort til å bli mor for andre gang, og at svangerskapet så langt hadde vært travelt for 37-åringen.

Nå trenger hun ikke tenke på det mer, for nå er den lille babyen endelig kommet. Fra før har hun sønnen Emil-Anker, og nå har hun fått sin første datter.

Det er på Instagram at den profilerte artisten avslører den søte nyheten.

Avslører navnet

«Velkommen til verden, vakre Nanna Margrethe! Hun ble født 20. juli på Flekkefjord sykehus - brakt i havn av dyktige jordmødre og hjelpere på den beste fødeavdeling», skriver hun, og fortsetter:

«Her finner vi hvile og ro, og samler styrke de neste dagene. Livet føles komplett», forklarer stjernen, etterfulgt av et hjerte.

Den vesle jenta og sønnen har artisten fått sammen med tidligere Dagens Næringsliv-journalist Espen Tjersland, som fra før har døtrene Ella og Hanna.

STOLTE FORELDRE: Helene og Espen har sammenlagt fem barn, og ifølge KK bor de alle sammen. Her fotografert på rød løper for noen år siden. Foto: NTB scanpix
STOLTE FORELDRE: Helene og Espen har sammenlagt fem barn, og ifølge KK bor de alle sammen. Her fotografert på rød løper for noen år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blitt mer fryktløs

Helene har tidligere uttalt til VG at hun er blitt mer fryktløs etter at hun ble mamma den første gangen.

- Jeg tror det kommer til å gjenspeile jobbvalgene jeg tar i fremtiden. Hvor jeg spiller, hvor lenge jeg er hjemmefra. Jeg er slått over hvor heldig jeg er som kan bli mor. Emil-Anker er det aller viktigste, og på en måte er dette så ufattelig mye større enn alt annet, at jeg nok har blitt mer fryktløs, sa hun til avisen.

I mars i år var Bøksle i New York, og i forbindelse med kvinnedagen delte hun dette bilde på Instagram:

Bøksle, som var med i «Stjernekamp» på NRK i 2013, avslørte sin første graviditet under lanseringen av programmet.

- Det er det største jeg har opplevd! Det er fantastisk å bli mamma! Det var en krevende fødsel, så nå har jeg behov for å samle krefter, sa hun til pressen den gang.

«Englestemmen»

Artisten slo gjennom som 21-åring i «Kjempesjansen». Hun brukte prispengene fra fjerdeplassen, 100 000 kroner, til å sette opp forestillingen «Elverhøy» i morens nabolag i pittoreske Ravnedalen i Kristiansand.

Et par av videoene av Helene som ligger på YouTube er blitt lagret som «Angel Voice From Heaven».

Helene sang før hun begynte å snakke, og hadde sin første store opptreden allerede som 13-åring da hun sang på Nobels fredsprisutdeling. Siden har hun vært blant artistene som gjerne brukes ved de store anledningene.

Ble mobbet

Men det har ikke alltid bare vært medvind for Helene. I et intervju med KK for tre år siden fortalte 37-åringen åpenhjertig om problemer hun opplevde i barndommen.

- Jeg var litt lubben og ble mobbet for det. Jeg hatet meg selv. Når man får høre det mange nok ganger, så tror man det.

Helene fortalte også til KK at hun syns det var vanskelig å passe inn.

- Det er først nå jeg har klart å snakke om det. Det er så destruktivt å tenke slik om seg selv. Når jeg ser på bilder av meg selv fra tenårene, så tenker jeg bare: «AT jeg ikke var greiere med meg selv». Mitt våpen ble ikke å spise, ikke å unne meg noe. Jeg tror det er mange som har det sånn.

LES OGSÅ: Tilbake på trening snaue to uker etter fødsel