<strong>STOLTE FORELDRE:</strong> «Skal vi danse»-stjernen Therese Cleve og samboeren Alf Inge Stiansen er blitt foreldre for annen gang - også denne gangen til en liten jente. Her er paret avbildet under «Skal vi danse»-finalen i 2008.  Foto: Stella Pictures
STOLTE FORELDRE: «Skal vi danse»-stjernen Therese Cleve og samboeren Alf Inge Stiansen er blitt foreldre for annen gang - også denne gangen til en liten jente. Her er paret avbildet under «Skal vi danse»-finalen i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble mamma igjen

Therese Cleve tok imot datter nummer to.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjernen Therese Cleve (33) kan nå ta seg en svingom av ren babylykke - hun er nemlig blitt mamma for annen gang. Det skriver Her og Nå.

33-åringen gleder seg over å ha fått nok en datter.

- Tusen takk for alle hilsninger. Etter en heavy økt kom endelig vår andre jente til verden, 3400 og 55 cm. Magisk følelse, skriver den nybakte tobarnsmoren på Facebook ifølge Her og Nå.

Cleves første datter, som hun også har med kjæresten Alf Inge Stiansen, kom til verden i 2009.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Singel igjen etter åtte måneder   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer