FIKK HJELP: Elizabeth Banks og Max Handelman hadde problemer med å få barn på egenhånd og har benyttet seg av surrugatmor. Foto: FameFlynet
FIKK HJELP: Elizabeth Banks og Max Handelman hadde problemer med å få barn på egenhånd og har benyttet seg av surrugatmor. Foto: FameFlynetVis mer

Ble mamma igjen

"Hollywood"-stjernen fikk barn nummer to via surrugatmor.

SEOGHØR.NO: "Hunger Games"-stjernen Elizabeth Banks (38) og ektemannen Max Handelman (39) har fått barn nummer.

Paret har allerede sønnen Felix (1 1/2) og onsdag avslørte skuespilleren på sin egen webside at nå har sønnen, Magnus Mitchell, også sett dagens lys.

- Jeg har så mye å være takknemlig for personlig og profesjonelt, og når det gjelder valg av president. Likevel kan ingenting måle seg gleden min mann og jeg følte da vi nylig ble foreldre til nok en gutt, skriver hun.

Banks og ektemannen slet lenge med å bli gravide på egenhånd og valgte derfor å benytte seg av surrugatmor. 

- Som Felix, ble Magnus født via surrogat. Denne erfaringen har overgått alle forventninger, lært oss mye om raushet og takknemlighet, og etablerte et forhold som vil vare livet ut.

- Framover skal jeg konsentrere meg om å ta vare på to gutter under to år. Noe jeg er takknemlig for. Og all bæsjen deres. Noe jeg er mindre takknemlig for. Ønsk meg lykke til.

For tiden er Elizabeth travelt opptatt med innspillingen av film nummer to i "Hunger Games"-trilogien, hvor hun spiller sammen med Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth and Josh Hutcherson.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Tatt på senga av mannlig stripper