Mari Haugersveen:

Ble mamma igjen - røper babynavnet

Realityprofilen har fått sitt andre barn.

TOBARNSMOR: Mari Haugersveen har fått sin andre sønn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TOBARNSMOR: Mari Haugersveen har fått sin andre sønn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne julen blir helt spesiell for realityprofil Mari Haugersveen (38). Tidligere i år avslørte hun nemlig at hun ventet sitt andre barn, og tirsdag kan hun dele den gledelige nyheten om at lillebror er kommet til verden i dag, 1. desember.

Samtidig avslører hun at den lille gutten har fått navnet Charlie.

«Vi elsker deg så masse allerede. Herregud så magisk, nå er familien komplett», skriver den nybakte tobarnsmoren.

KLAR FOR Å FØDE: Mari Haugersveen, kjent fra «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari» venter snart sitt andre barn, men svangerskapet har ikke vært enkelt. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er utrolig fint og magisk. Og en fødsel som gikk så mye bedre enn med forrige, noe som var en stor lettelse i seg selv. Jeg føler meg nesten klar for maraton! skriver den nybakte moren i en melding til Se og Hør, og legger til:

- Det er så rørende å se hvor stort dette er for Andreas også. Nå gleder vi oss til å bli kjent med han og introdusere han for storebror, men vi er hodestups forelsket allerede.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Da 38-åringen avslørte at hun ventet sitt andre barn, kunne hun fortelle til Se og Hør at sønnen Henry var svært glad for å bli storebror. Henry fikk hun med sin tidligere kjæreste Michael Christophersen, mens lille Charlie har hun fått sammen med ektemannen Andreas Garmark (31).

Bryllup og barn

Paret giftet seg i juni i Ski, med bare 14 mennesker til stede i kirken.

- Det var fint å være så få og bli ordentlig kjent med hverandre. Familiene møtes ikke så mye på tvers, så vi ser ikke hverandre så ofte, sa hun til TV 2.

Hun giftet seg i en hvit brudekjole, som hun hadde stylet med pumps fra Valentino. Overfor Se og Hør lettet hun på sløret, bokstavelig talt, om den store dagen.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Det var uten tvil det mest magiske jeg har vært med på, sa hun om bryllupsdagen, og fortsatte:

- Det ble en del færre gjester, men jeg syns det intime og nære i det ble veldig fint. Vi var 14 stykker til middag og fest. Pappa og svigerfar deler interesse for musikk, og satt og spilte gitar og sang. Jeg tror de fleste opplevde det som en skikkelig fest, selv om det ble litt roligere for meg.

Hun kunne også fortelle at de hadde utsatt bryllupsreisen til neste år slik at de - forhåpentligvis - kan reise til mer eksotiske steder.

BLE FORELDRE: Mari og Andreas giftet seg i sommer. Nå har de fått sitt første felles barn. Foto: Privat
BLE FORELDRE: Mari og Andreas giftet seg i sommer. Nå har de fått sitt første felles barn. Foto: Privat Vis mer

Dramatisk fødsel

Da Se og Hør snakket med henne bare kort tid før fødselen la hun ikke skjul på at hun gruet seg til å føde, ettersom det ble dramatisk da hennes førstefødte kom til verden for fem år siden.

- Det var en veldig lang prosess. Kroppen var ikke helt på lag, han satt seg fast, og måtte dras ut med sugekopp. Fy faen, det var så vondt. Etter tre forsøk, kom han endelig ut, mintes Haugersveen.

Etterpå fulgte en uke med intensivbehandling der lille Henry måtte få hjelp til å puste. Likevel så hun fram til å gi Henry, som nå er fem år, en lillebror.

- Kvinner er jo supermennesker når de gjør det der. Det er en ganske kul jobb å bære fram et barn, la hun til.

SYV ÅR SIDEN: Linni Meister Therese Haugsnes, Mari Haugersveen og Carina Dahl var med i realityserien «Tigerstaden» på TV 2 i 2012. De to sistnevnte oppsummerer hva de husker best. Vis mer

LES OGSÅ: Avslører babynyhet med kryptisk melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer