Allison Williams:

Ble mamma i hemmelighet etter skilsmissen

- Gjort sitt beste for å holde en lav profil.

BABYLYKKE: Allison Williams og Alexander Dreymon har vært kjærester i det skjulte i rundt to år. Nå skal de også ha blitt foreldre. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/Carlos Tischler/REX/NTB
BABYLYKKE: Allison Williams og Alexander Dreymon har vært kjærester i det skjulte i rundt to år. Nå skal de også ha blitt foreldre. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/Carlos Tischler/REX/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2019 kom nyheten om at «Girls»-stjernen Allison Williams (34) og ektemannen Ricky Van Veen (41) skulle skilles etter fire år som gift.

«Med gjensidig kjærlighet og respekt har vi som et par kommet til den beslutning å separeres. Vi er takknemlige for vennskapet vi har til hverandre og kommer til å ha fremover», delte de den gang med Page Six.

Forlovet også?

Siden den gang har Williams rukket å både få seg ny kjæreste og bli mor i all hemmelighet, melder flere amerikanske medier.

34-åringens utvalgte er skuespilleren Alexander Dreymon (39), kjent fra blant annet «The Last Kingdom» og «American Horror Story», ifølge People.

Duoen skal ha begynt å date sent i 2019 etter at de traff hverandre på settet til thrilleren «Horizon Line» og ble kjærester under coronatiden.

- De har ikke gjemt seg, men de har gjort sitt beste for å holde en lav profil, forteller en kilde til nettstedet.

«En rekke kilder bekrefter at paret ønsket en sønn, som har fått navnet Arlo, velkommen til verden i vinter. Trioen ble nylig observert på ferie med familiene deres på en privat resort på Bahamas», skriver People, og legger til at Williams også skal ha blitt sett med noe som lignet på en forlovelsesring på fingeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer