Ble mamma i ensomhet

Kjendisparet gjorde det slutt før søndagens fødsel.

BLE MAMMA: Kimberly Stewart ble søndag mamma for første gang. Foto: All Over
BLE MAMMA: Kimberly Stewart ble søndag mamma for første gang. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Datteren til rockestjernen Rod Stewart, Kimberly Stewart (31), kan glede seg over å ha blitt mamma for første gang, etter at hun fødte en jente søndag, ifølge UsMagazine.com.

Kimberly skapte overskrifter da det tidligere i år ble kjent at hun ventet barn med «Traffic»- skuespilleren Benicio Del Toro.

Samtidig som han bekreftet at han er faren til barnet, avslørte Benicio allerede for flere måneder siden at han ikke var interessert i noe forhold med Kimberly.

- Selv om de ikke lenger er i et forhold, så ser de begge to frem til babyen kommer, sa en talsmann for stjernen til UsMagazine.com.

Del Toro skal heller ikke ha vært tilstede på sykehuset da babyen ble født.

Isteden for barnefaren møtte Kimberlys berømte pappa Rod Stewart opp, sammen med sin kone Penny Lancaster. Moren til Kimberly, som tidligere var gift med rockestjernen, Alana Collins, skal også ha vært tilstede på datterens store dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fra Baywatch-babe til baby-mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer