Ble mamma i en fei

Popstjernen Christina Aguilera fikk sitt andre barn ved hjelp av keisersnitt lørdag.

ENDELIG FORELDRE: Ifølge flere amerikanske medier ble Christina Aguilera og forloveden Matt Rutler foreldre sammen for første gang denne helgen. Parets lille datter skal ha blitt født ved hjelp av keisersnitt. Her er paret avbildet sammen på en lanseringsfest i 2011. Foto: Stella Pictures
ENDELIG FORELDRE: Ifølge flere amerikanske medier ble Christina Aguilera og forloveden Matt Rutler foreldre sammen for første gang denne helgen. Parets lille datter skal ha blitt født ved hjelp av keisersnitt. Her er paret avbildet sammen på en lanseringsfest i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Så sent som torsdag ble det kjent at Christina Aguilera (33) angivelig vil stille opp i Playboy etter å ha blitt mor for annen gang.

Og nå har det glansede herrebladet kanskje rykket ett hakk nærmere for «Beautiful»-sangeren. Lørdag kom nemlig popstjernens første datter til verden, bekrefter UsWeekly.

Ifølge nettstedet foregikk fødselen ved hjelp av keisersnitt som ble utført på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.

Keisersnittet var planlagt på forhånd og alt gikk bra med inngrepet, skriver Popdust, som var først ute med å melde om fødselen.

TRAVEL: 33-åringen har både vært «The Voice»-mentor og jobbet med ny musikk i løpet av svangerskapet. Dette bildet delte hun på Twitter for få dager siden. Foto: Stella Pictures
TRAVEL: 33-åringen har både vært «The Voice»-mentor og jobbet med ny musikk i løpet av svangerskapet. Dette bildet delte hun på Twitter for få dager siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge Popdust ankom Aguilera og forloveden Matt Rutler klinikken i åttetiden lørdag morgen, der de sjekket inn i sangerens «private deluxe-fødselssuite».

Paret har foreløpig ikke bekreftet den gledelige nyheten personlig.

Christina Augilera og Matt Rutler forlovet seg på Valentinsdagen i år, etter at Rutler skal ha brukt et helt år på å designe forlovelsesringen.

Det nybakte foreldreparet møttes på settet til filmen «Burlesque» i 2010, og har vært et par siden den gang.

Popsangeren og «The Voice»-mentoren har fra før av sønnen Max (6) fra ekteskapet med Jordan Bratman.

LES OGSÅ: Sjekk hardkjøret Baasmo Christiansen var gjennom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer