Amber Heard:

Ble mamma i all hemmelighet

Amber Heard deler selv den gledelige, men overraskende nyheten.

GLADNYHET: Amber Heard overrasket fansen torsdag kveld. Foto: AFP/NTB
GLADNYHET: Amber Heard overrasket fansen torsdag kveld. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er alt annet enn skuespillerkarrieren til «Pirates of the Caribbean»-stjerna Johnny Depp (58) og ekskona Amber Heard (35) som har skapt overskrifter de siste årene.

Eksparet, som var gift i to år fra 2015, har nemlig gått gjennom en svært skitten og offentlig skilsmisse - hvor de begge har slengt ut sjokkerende anklager om hverandre.

Utad later det til at de begge har nok å henge fingrene i med tanke på striden mellom dem, men nå viser det seg at lykken smiler for Heard.

Ble mamma

På Instagram avslører hun nemlig seint torsdag kveld at hun er blitt mamma for aller første gang. Det gjør hun ved å dele et bilde av seg selv og den lille babyen.

FØDSEL: Realitydeltaker Synøve Rex lot filmkameraet bli med inn da hun skulle føde datteren sin. Video: Dplay/ Rød Løper Vis mer

«Jeg er så glad over å dele disse nyhetene med dere. For fire år siden bestemte jeg meg for at jeg ville ha barn. Jeg ønsket å gjøre det på mine egne premisser», skriver hun innledningsvis.

«Jeg skjønner hvor radikalt det er for oss som kvinner, å tenke på en av de mest grunnleggende delene av våre skjebner på denne måten. Jeg håper vi kommer til et punkt der det er normalisert å ikke bære en ring for å ha barneseng», fortsetter hun.

Hva stjerna mener med dette vites ikke, men en rekke utenlandske medier, blant dem Sky News og ET Online, skriver at 35-åringen er blitt mamma ved hjelp av surrogati.

« En del av meg ønsker å holde fast ved at privatlivet mitt ikke er for andre, men jeg forstår også at den naturlige delen av jobben min tvinger meg til å ta kontroll over dette», fortsetter hun.

Heard avslører videre at hun er blitt mamma til ei lita jente, og at dattera kom til verden allerede 8. april i år.

«Navnet hennes er Oonagh Paige Heard. Hun har starten på resten av livet mitt», fortsetter hun.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Tv-profilen i stygg ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer