Cameron Diaz:

Ble mamma i all hemmelighet

Fikk en datter.

BLE MAMMA: Skuspiller Cameron Diaz har blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Skuspiller Cameron Diaz har blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Cameron Diaz (47) og ektemannen, Benji Madden (40) har blitt foreldre for første gang. Det annonserte de selv på Instagram fredag.

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, skriver Diaz på sin Instagram-profil.

Videre skiver hun at den lille jenta øyeblikkelig har stjålet hjertet deres, og at hun er overlykkelig over å kunne dele nyheten. Likevel er hun klar på at hun vil verne om datterens privatliv, og vil derfor ikke dele noe bilde av det nye familietilskuddet.

- Vi vil ikke dele ytterligere detaljer, annet enn at hun er veldig, veldig søt, skriver 47-åringen.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Mediesky

Diaz er altså gift med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (40), som hun i 2015 overrasket mange med å gifte seg med. Den gang hadde de bare vært et par i drøye åtte måneder.

Verken Diaz eller Madden uttaler seg ofte om ekteskapet, men i anledning magasinet InStyles 25 årsjubileum i fjor, gjorde 47-åringen et unntak.

- Jeg ønsker bare å bygge bedre og sterkere vennskap med personer som er med meg om alt. Selvsagt inkluderer det ektemannen min, skrev hun i et innlegg i magasinet.

- Å gifte seg med han er det beste som noen gang har skjedd meg. Ektemannen min er den beste. Han er et fantastisk menneske, og en fantastisk partner, fortsatte hun.

Selv om det utad kan se ut til at alt er rosenrødt i ekteskapet deres, avslørte Diaz at også de må jobbe hardt for å beholde gnisten i forholdet.

- Ekteskap er absolutt vanskelig, og krever mye hardt arbeid. Du trenger en som er villig til å gjøre jobben sammen med deg, for det er ikke en 60-40-fordeling i ekteskap. Det er 50-50 hele tiden. Alltid, forklarte hun.

Ferdig som skuespiller

Filmstjernen har i flere år vært en av Hollywoods mest populære og best betalte kvinnelige skuespillere, og har blant annet gjort suksess med filmene «Alle elsker Mary», «Masken» og «Charlie's Angels». De siste åra har det imidlertid vært stille fra skuespilleren.

Da Diaz, sammen med «The Sweetest Thing»-motspillerne, Selma Blair (45) og Christina Applegate (46), lot seg intervjue av Entertainment Weekly for i underkant av to år siden, fortalte Cameron Diaz at hun har gitt seg som skuespiller.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

- Jeg er ferdig. Jeg gjør bokstavelig talt ingenting, sa Diaz til de to tidligere medspillerne sine.

LES OGSÅ: - En emosjonell og tung dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer