Cameron Diaz:

Ble mamma i all hemmelighet

Fikk en datter.

BLE MAMMA: Skuspiller Cameron Diaz har blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Skuspiller Cameron Diaz har blitt mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Cameron Diaz (47) og ektemannen, Benji Madden (40) har blitt foreldre for første gang. Det annonserte de selv på Instagram fredag.

- Godt nytt år fra Maddens-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, skriver Diaz på sin Instagram-profil.

Videre skiver hun at den lille jenta øyeblikkelig har stjålet hjertet deres, og at hun er overlykkelig over å kunne dele nyheten. Likevel er hun klar på at hun vil verne om datterens privatliv, og vil derfor ikke dele noe bilde av det nye familietilskuddet.

- Vi vil ikke dele ytterligere detaljer, annet enn at hun er veldig, veldig søt, skriver 47-åringen.

Mediesky

Diaz er altså gift med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (40), som hun i 2015 overrasket mange med å gifte seg med. Den gang hadde de bare vært et par i drøye åtte måneder.

Verken Diaz eller Madden uttaler seg ofte om ekteskapet, men i anledning magasinet InStyles 25 årsjubileum i fjor, gjorde 47-åringen et unntak.

- Jeg ønsker bare å bygge bedre og sterkere vennskap med personer som er med meg om alt. Selvsagt inkluderer det ektemannen min, skrev hun i et innlegg i magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer