Jennifer Love Hewitt:

Ble mamma for tredje gang

- Det sies at kvinner forlater kroppene sine under fødselen.

LYKKELIG: Hollywood-stjernen Jennifer Love Hewitt har blitt mamma igjen. Foto: Rob Latour/REX/NTB
LYKKELIG: Hollywood-stjernen Jennifer Love Hewitt har blitt mamma igjen. Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer
Publisert

I mai kunne «Party of Five»-stjernen Jennifer Love Hewitt (42) avsløre at hun og ektemannen Brian Hallisay (42) ventet sitt tredje barn sammen.

Fra før har de datteren Autumn James (7) og sønnen Atticus James (5).

«Å baby! Vi har en til på vei. Vi er så glade over å endelig dele denne nyheten med dere alle», skrev skuespilleren til et bilde på Instagram, hvor hun viste frem en graviditetstest.

I et intervju med People utdypte Love Hewitt at graviditeten kom som en koselig overraskelse og at de alltid hadde vært åpne for et tredje barn.

«En ære å hente deg»

Torsdag avslører skuespilleren, kjent fra blant annet «I Know What You Did Last Summer», at babyen har kommet til verden.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

På Instagram deler 42-åringen et bilde av et ansikt tegnet på babymagen hennes og hvor det også blant annet står «Det er en gutt».

«Slik sendte barna mine meg til sykehuset. Magen min ble en skikkelig hit», skriver Hewitt i innlegget og fortsetter:

«Det sies at kvinner forlater kroppene sine under fødselen... De drar til stjernene for å hente barnets sjel og kommer tilbake til denne verden sammen. Det var en stor ære å hente deg, Aidan James. Nå skal vi kose oss sammen og hvile».

Elsker å være gravid

Love Hewitts ektemann er på lik linje som kona også skuespiller. Duoen møttes under innspillingen tv-serien «The Client List», hvor trebarnsmoren har hovedrollen.

GJENNOMBRUDD: Jennifer Love Hewitt fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Sarah Reeves Merrin i dramaserien "Party Of Five" som gikk fra 1995 til 1999. Her med hovedrolleinnehaveren og tv-kjæresten Scott Wolf. Foto: Moviestore/REX/NTB
GJENNOMBRUDD: Jennifer Love Hewitt fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Sarah Reeves Merrin i dramaserien "Party Of Five" som gikk fra 1995 til 1999. Her med hovedrolleinnehaveren og tv-kjæresten Scott Wolf. Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

Våren 2013 begynte de å date og sommeren året etterpå forlovet de seg. Bryllupet stod allerede samme høst, like før deres første barn så dagens lys.

Da tv-stjernen gikk gravid med barn nummer to fortalte hun at hun elsket tiden som vordende mor.

- Jeg føler meg på mitt beste når jeg er gravid, noe som sikkert betyr at jeg burde få 18 barn. Det kommer ikke til å skje, men jeg føler meg bra, delte hun med People den gang.

Da 42-åringen avslørte sin tredje graviditet til People i mai innrømmet hun samtidig at dette mest sannsynlig blir deres siste barn.

- Jeg er ganske sikker på at jeg ikke kunne klart en til. Jeg synes fem er et flott tall, fortalte hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Atle Pettersen blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer