Jørgine Massa Vasstrand:

Ble mamma for tredje gang

Fire ble til fem.

FIKK EN SØNN: Toppbloggeren Funkygine og ektemannen har fått en liten gutt. Foto: Espen Solli, TV 2
FIKK EN SØNN: Toppbloggeren Funkygine og ektemannen har fått en liten gutt. Foto: Espen Solli, TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Treningsbloggeren Jørgine Massa Vasstrand (29), best kjent under navnet «Funkygine», og ektemannen Morten Sundli (28) har blitt foreldre sammen for første gang.

En drøy uke på overtid kom en liten gutt til verden.

Det kunne Gudbrandsdølen Dagningen bekrefte, ifølge TV 2.no.

Fra før av har Jørgine datteren Filippa og sønnen Sokrates, mens den nyfødte gutten er Sundlis første barn.

Det var i fjor sommer at Jørgine giftet seg med den flotte fotballspilleren, og i TV 2-serien «Bloggerne», samt på sosiale medier, har Vasstrand delt flittig fra livet sitt som nygift og småbarnsmor.

- Vi møttes i juli 2015 og ble et par kort tid etter. I september 2016 forlovet vi oss, og ett år senere giftet vi oss og kjøpte en større leilighet i Oslo for familien vår på fire. Snart blir vi fem og vi klarer nesten ikke vente på å møte lillebror. Vi kan heller nesten ikke vente med å flytte inn i huset vi nettopp har kjøpt, delte toppbloggeren med sine 435.000 følgere på Instagram i april.

Mistet to liter blod

Før fødselen har den nybakte trebarnsmoren ofte uttrykt at hun gleder seg til familieforøkelsen. Men samtidig har hun også vært redd for at det skulle oppstå komplikasjoner.

Da sønnen Sokrates kom til verden for fem år siden gikk nemlig treningsbloggeren gjennom en svært traumatisk hendelse.

- Det var kun en time etter fødselen og jeg lå og ammet Sokrates. Jeg hadde fått epidural, og hadde ingen følelser i beina. Men plutselig kjente jeg at det hadde blitt vått i sengen, og da jeg løftet opp dyna var det enorme mengder med blod som var der, fortalte Jørgine til Se og Hør i april.

Kort tid etter ble rommet hennes fylt med overleger, anestesileger og jordmødre, og det var ingen tvil om at situasjonen var alvorlig.

- De rakk ikke å informere meg om hva som skjedde, så jeg skjønte ingenting. Jeg så at de fylte blodet mitt over i poser, og jeg fikk senere vite at grunnen til det var for at de skulle kunne veie hvor mye blod jeg mistet.

I etterkant ble 29-åringen informert om at hun hadde mistet hele to liter blod. På grunn av den store mengden ble det den gang stilt spørsmål om hun trengte blodoverføring. Heldigvis gikk blodprosenten tilbake til normalen etter noen måneder.

LES OGSÅ: Slik er Johaugs boligdrøm

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer