FIKK EN SØNN: Den tidligere «Sports Illustrated»-modellen Molly Sims og produsent-ektemannen har blitt foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix.
FIKK EN SØNN: Den tidligere «Sports Illustrated»-modellen Molly Sims og produsent-ektemannen har blitt foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Molly Sims:

Ble mamma for tredje gang

TV-stjernen jubler av lykke.

SEOGHØR.NO: I august kom den hyggelige nyheten om at modellen og skuespilleren Molly Sims (43) ventet sitt tredje barn med ektemannen Scott Stuber (48).

Tirsdag fødte den vakre blondinen en liten sønn.

- Velkommen til verden 10. januar 2017, Grey Douglas Stuber. Ord kan ikke beskrive hvor takknemlige og glade vi er over å kunne tilføye enda mer magi til vår lille stamme, skrev hun på Instagram sammen med dette søte bildet av seg selv og den nyfødte babyen:

Fra før av har paret, som giftet seg i 2011, sønnen Brooks Alan (4 1/2) og datteren Scarlett May (1 1/2).

I september innrømmet TV-stjernen, kjent fra blant annet dramaserien «Las Vegas», at barnet ikke var planlagt.

Molly følte seg dårlig en dag og tok for gøy en graviditetstest hun hadde liggende hjemme etter at hun hadde prøvd å bli gravid med barn nummer to.

- Da den var positiv holdt jeg på å få sjokk. Jeg tok fem nye tester etterpå for å være sikker, forklarte hun lattermildt til Us Weekly, og la til:

- Det er sånn som skjer når man besøker mannen sin på filmsettet.

Sims har også avslørt at hun var litt bekymret for å bli mor igjen i godt voksen alder.

- Det er litt betenkelig å være gravid som 43-åring, men så skal jo Mick Jagger også bli far og han er 72. Så det får oss til å føle oss bedre, smilte hun til People før jul.

Belly loving babies! 💕 My 10 tips to prepare your kids for a new sibling {link in bio}

A photo posted by Molly Sims (@mollybsims) on

LES OGSÅ: Nå svirrer baby-ryktene rundt Amal og George Clooney