Ble mamma for tredje gang

Supermodellen fødte en liten jente.

MAMMA TIL TRE: Claudia Schiffer ble like før helgen mamma for tredje gang, da hun fødte en liten jente. Foto: Stella Pictures
MAMMA TIL TRE: Claudia Schiffer ble like før helgen mamma for tredje gang, da hun fødte en liten jente. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I januar ble det kjent at den tyske supermodellen Claudia Schiffer (39) venter sitt tredje barn med ektemannen, den britiske filmprodusenten og regissøren Matthew Vaughn. Fredag formiddag kom det lille barnet til verden på et sykehus i London, skriver flere internasjonale medier.

Fødselen ble offentliggjort gjennom en pressemelding som skal ha blitt sendt ut lørdag. Og ifølge skrivet, skal alt stå bra til både med den 39 år gamle modellen og den nyfødte jenta.

Allerede i mars annonserte Schiffer, gjennom den tyske kanalen RTL, at det var en jente hun ventet. Foreløpig er det derimot ikke kjent hva Schiffer og Vaughn har valgt å kalle sitt nyeste barn.

Schiffer og ektemannen er allerede foreldre til Caspar (7) og Clementine (5). Tidligere har Schiffer avslørt at hun vil ned på arbeidet og bli en hjemmeværende mor etter sin tredje fødsel.

- Jeg er vant til å jobbe hver dag, og reise verden rundt. Jeg jobbet alltid helger, og har aldri hatt et sekund fri. Nå vil jeg fokusere på morsrollen, har hun tidligere uttalt.Sin siste fødsel feirer supermodellen ved å vise seg naken med babymage i juniutgaven av den tyske utgaven av Vogue. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.  

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Hun er faktisk sju måneder på vei


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer