BABYLYKKE: Alle gode ting er tre for Ali Landry og den mexicanske regissøren Alejandro Monteverde. Foto: FAME FLYNET
BABYLYKKE: Alle gode ting er tre for Ali Landry og den mexicanske regissøren Alejandro Monteverde. Foto: FAME FLYNETVis mer

Ble mamma for tredje gang

Ali Landry og ektemannen har oppkalt barnet etter paven.

SEOGHØR.NO: Modellen og skuespilleren Ali Landry (36) og ektemannen Alejandro Monteverde (35) ble torsdag foreldre til en liten gutt.

Valentine Francesco Monteverde kom til verden i Los Angeles på seksårsdagen til storesøster Estela Ines. Paret har også sønnen Marcelo Alejandro (21 mnd).

Den nyfødtes mellomnavn er inspirert av et møte de nybakte foreldrene hadde med paven da de traff ham i Roma tidligere i år.

- Vi fikk møte paven og han velsignet barnet vårt, så endel av navnet vil ha noe med vår nye pave å gjøre. Resten fant vi på selv, sa Landry til People.com i juni.

Den vakre brunetten har også fortalt av Estela og Marcelo var skeptiske til å bli storesøsken.

- Marcelo vil være sammen med meg hele tiden. Og da vi var hos legen og han spurte Estela hvordan hun liker å være storesøster til Marcelo, svarte hun: Han drar meg i håret. Deretter spurte legen hvordan hun trodde det ville bli å få enda en lillebror, og hun svarte: Jeg kommer til å bli skallet.

Ali og Alejandro giftet seg i 2006, og trebarnsmoren har tidligere fortalt at de ikke hadde sex før bryllupet.

Landry var tidligere sammen med TV-stjernen Mario Lopez (39) i seks år, og duoen giftet seg i april 2004. Men ekteskapet ble annulert etter to uker da Ali fant ut at Mario hadde vært utro på utdrikkingslaget.LES OGSÅ: Forsont med faren på dødsleiet