Meghan Trainor:

Ble mamma for første gang

Artisten delte gladmeldingen på Valentinsdagen.

BABYLYKKE: Meghan Trainor og ektemannen Daryl Sabara har blitt foreldre. Foto: AFF/ Shutterstock/ NTB
BABYLYKKE: Meghan Trainor og ektemannen Daryl Sabara har blitt foreldre. Foto: AFF/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Meghan Trainor (27) kunne søndag dele at hun er blitt mamma for første gang. Det gjorde hun via Instagram.

Nyheten ble delt med en rekke bilder av den nyfødte, både alene, men også i mor og fars armer.

I bildeteksten kommer det frem at hun opprinnelig hadde termin 14. februar, men at babyen meldte sin ankomst en uke tidligere.

«Denne søte baby-guttens termindato var i dag på Valentinsdagen. Vi fikk derimot møte ham mandag 8. februar! Vi er SÅ FORELSKET. Tusen takk Daryl Sabara for den beste Valentinsgaven noensinne! Velkommen til verden, Riley», skrev den nybakte mammaen.

Dermed avslører Trainor, som står bak hit-låter som «All About That Bass» og «Like I'm Gonna Lose You», samtidig den lille guttens navn.

Også Trainors ektemann Daryl Sabara (28) har delt den gledelige nyheten på Instagram. Han kan avsløre at Riley veide 3,4 kilogram da han ble født.

«Meghan Trainor du vil for alltid være min Valentine, og jeg er så takknemlig for at du har brakt sønnen vår til verden», skriver han sammen med mange av de samme bildene Trainor har delt.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Etterlengtet

Det var i oktober artisten avslørte at hun ventet sitt første barn med ektemannen. Det gjorde hun da hun gjestet «Today Show», ifølge Us Weekly.

Trainor har flere ganger vært åpen om at hun ønsker seg unger, og i 2019 uttalte hun til E! News at hun ikke kunne vente med å bli mamma.

- Jeg vil at alt skal skje samtidig. Putt dem inn der. Jeg vil ha tvillinger eller trillinger. Jeg vil at en lege skal hjelpe meg å få det til, sa hun den gang.

Ett år senere var hun altså gravid, og i tillegg til å avsløre nyheten på nasjonalt tv, delte hun også gladnyheten på Instagram.

«Dere vet alle hvor lenge jeg har ønsket dette!!!! Daryl og jeg er overlykkelige og utrolig spente på å møte denne lille søtingen tidlig neste år. VI VENTER BARN!!!», stod det i artistens innlegg sammen med et ultralydbilde.

Underveis i svangerskapet har Trainor postet en rekke bilder av babymagen, og fansen har uten tvil fått tatt del i reisen.

Giftet seg

Trainor og Sabara giftet seg i 2018 etter å ha blitt introdusert for hverandre av skuespiller Chloë Moretz (24). Det hele skal ha startet da Moretz planla en dobbeldate med duoen og sin daværende kjæreste, Brooklyn Beckham (21).

Sabara er i likhet met Moretz skuespiller, og har spilt i en rekke kjente filmer som «Spy kids» og «Polarekspressen».

- Jeg ba henne finne den hyggeligste fyren til meg, og hun sa at «ok, det er kompisen min Daryl», har Meghan Trainor tidligere avslørt til People om sitt første møte med ektemannen.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Etter daten skal Trainor ha vært skråsikker på at hun hadde møtt sin fremtidige ektemann - noe tiden skulle vise at hun faktisk hadde.

- Jeg skrek «jeg er forelsket, og jeg bryr meg ikke om hvem som vet det» på øvinger, fortalte hun til magasinet.

LES OGSÅ: Uttaler seg etter sjokk-intervjuet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer