Caroline Skjelbred

Ble mamma for første gang

Moteprofilen avslørte nyheten på Instagram.

NYBAKT MAMMA: Moteprofil Caroline Skjelbred røper på Instagram at hun har blitt mamma for første gang, til datteren Stella. Foto: Privat/ Instagram
NYBAKT MAMMA: Moteprofil Caroline Skjelbred røper på Instagram at hun har blitt mamma for første gang, til datteren Stella. Foto: Privat/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den alvorlige og mye omtalte corona-pandemien har ført til strenge tiltak og retningslinjer fra myndighetene, og hverdagslivet er blitt endret i stor grad for svært mange.

Noen ting må imidlertid gå sin gang, blant annet svangerskap og fødsler. Blant dem som kan glede seg over å ha blitt mor for første gang denne perioden, er blogger og Elle-profil Caroline Skjelbred (35).

Det var i august at hun og forloveden Nils Olav Lausund (39), kjent under artistnavnet Nils Noa, kunne røpe at de ventet barn sammen. Siden den gang har 35-åringen titt og ofte delt bilder fra svangerskapet med følgerne sine.

Lang fødsel

På sin Instagram-konto avslørte Skjelbred tirsdag at hun endelig er blitt mamma, til en liten datter som allerede har fått navnet Stella.

I innlegget skrev moteprofilen at det tok hele 56 timer fra hun fikk intense modningsrier til den vesle datteren ble født. Videre rettet Skjelbred en stor takk til doulaen sin.

- Hadde aldri klart våkendøgnene jeg har hatt uten kjære doulaen vår som hjalp til hjemme hele søndag, fra tidlig morgen til natt til mandag, skrev hun.

En doula er for øvrig en fødselspartner som gir emosjonell, fysisk, informativ og praktisk støtte til en kvinne og hennes partner under hele fødselsprosessen, og også i tiden før og etter fødselen.

- En enorm takk til alle teamene vi hadde på Ullevål sykehus som aldri ga opp - tre vaktskifter måtte til før Stella så verden for første gang. Og Nils som heier meg gjennom hver rie og på hver push - Love you! Vi er overlykkelige, avsluttet den nybakte moren innlegget med, til et bilde av seg selv og den nyfødte datteren.

Gratulasjonene har strømmet inn siden 35-åringen delte innlegget, og flere av Skjelbreds kjendisvenner har delt sine hilsener.

Camilla Pihl (42), som venter barn med samboeren Peter Peters, skrev følgende:

- SUPERWOMAN. Gleder meg så mye til vi kan gi dere alle en stor klem!!

- Stella. Velkommen. Gleder meg så mye til å bli kjent med henne. Gratulerer så så så mye, skriver programleder Triana Iglesias (38).

Se og Hør har vært i kontakt med Caroline Skjelbred. Hun er kjent med at vi omtaler nyheten, men ønsker ikke å kommentere saken.

FØDSELSDEPRESJON: Kristin Gjelsvik opplever ikke bare medgang og solskinn etter fødselen. Vis mer

Fridde i Brasil

Det var i 2017 at Skjelbred kunne avsløre overfor Min Mote at hun hadde funnet lykken med Nils Olav Lausund, bedre kjent som Nils Noa.

Drøyt ett år senere fridde Lausund, og på sin Instagram-konto kunne 35-åringen avsløre at hun sa «ja» under en ferietur til Brasil.

View this post on Instagram

I said YES ❤️👰🏼 @nilsnoa

A post shared by CAROLINE SKJELBRED (@carolineskjelbred) on

Siden den gang har paret delt en rekke bilder av hverandre på sosiale medier.

I et tidligere intervju med VG har Skjelbred uttalt at hun føler at forholdet med Nils Olav er fylt med masse kjærlighet og respekt.

- Vi har en fin måte å kommunisere på og se hverandre. Det er ikke noe vi vil forandre – vi ser hverandre og liker hverandre sånn som vi er, sa hun til avisen.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Babylykke

Det er imidlertid ikke bare for Skjelbred og forloveden at babylykken smiler om dagen.

«Senkveld»-programleder Helene Olafsen (30) kunne mandag avsløre at hun hadde fått en sønn sammen med forloveden Jørgen Nilsen (30), som hun møtte under «Skal vi danse» i 2017.

På Instagram delte den nybakte pappaen et bilde av Olafsen og sønnen.

- Velkommen til verden, lille Louie, startet Nilsen innlegget med.

Videre avslørte han at sønnen kom til verden søndag i forrige uke.

- Heldige deg, som har fått verdens tøffeste mamma. Jeg er så stolt av dere begge to, avsluttet han.

Også Olafsen selv delte et bilde på Instagram, der hun i likhet med Caroline Skjelbred takket Ullevål sykehus for hjelpen de hadde fått.

- Han er helt perfekt i en uperfekt tid. Tusen takk for all hjelp og støtte ved Ullevål sykehus. Og takk for alle meldinger som allerede har kommet inn til vår lille familie, skrev Olafsen til et bilde av forloveden og sønnen.

Lille Louie trosset termin 12. mars, samme dag som Olafsen møtte opp på jobb for å spille inn den ukentlige episoden av «Senkveld». Dermed kom sønnen til verden tre dager på overtid.

BABY-KLAR: Helene Olafsen hadde termin 12. mars, men klarte likevel å spille inn «Senkveld» foran en tomt studio samme dag. Vis mer

LES OGSÅ: Ble mamma med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer