Charlotte Thorstvedt:

Ble mamma for første gang

Fødte 13 dager på overtid.

BLE MAMMA: Charlotte Thorstvedt har blitt mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE MAMMA: Charlotte Thorstvedt har blitt mamma for første gang. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kunne Charlotte Thorstvedt (33), som er dattera til den tidligere fotballprofilen Erik Thorstvedt (57), røpe at hun skulle bli mamma for første gang.

Nyheten avslørte hun selv på sosiale medier i forbindelse med at hun og kjæresten Arno Völker hadde vært sammen i tre år.

«Tre år med dette fantastiske mennesket», skrev hun på Instagram den gang, sammen med en bildeserie. Og her var det bilde nummer to som vekket mest oppsikt.

Charlotte hadde nemlig lagt ved et bilde fra en ultralyd, som viste at de to skulle bli foreldre.

- Bekrefter at vi venter en datter i desember, og at vi gleder oss masse, fortalte Thorstvedt den gang om den hyggelige nyheten ovenfor Se og Hør.

Og nå skal etter alt å dømme babyen ha kommet til verden.

Instagram-kontoen «Positiv Fødsel» har nemlig lagt ut et innlegg om 33-åringen, hvor de skriver at hun fødte en datter på Fødeloftet i Stavanger, 13 dager over termin.

Ifølge profilen har den lille jenta fått navnet Daria.

«Vår lille Daria kom 13 dager over termin - og jeg gir hypnobirthing æren for at jeg stolte på kroppens egen fødeevne, og at jeg orket å vente såpass lenge på at fødselen skulle sette i gang naturlig av seg selv. Jeg var redd for hva som kunne skje med igangsetting og at jeg ville føle at jeg ikke hadde kontroll over fødselen. Det ene ville kanskje føre til det andre, igangsetting, epidural, hastekeisersnitt... Det ville jeg veldig gjerne unngå», står det videre på «Positiv Fødsel» sine nettsider.

Se og Hør har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med Charlotte Thorstvedt i forbindelse med den glade nyheten, men har foreløpig ikke lykkes få en kommentar.

Charlotte Thorstvedt intervjues i forbindelse med deltakelsen i TV3-realityserien "Kongen på haugen". Der kan Charlotte fortelle om hvordan henne har båndet med Linni Meister. Vis mer

- Stuper i det

I 2017 ble det kjent at Thorstvedt, som de siste åra har jobbet som artist, forfatter og DJ, skulle flytte til Berlin med kjæresten.

- Jeg går «all in». Det er bedre å gjøre det sånn enn å vegre seg og gjøre det halvveis. I dette tilfellet skal jeg heller stupe rett ut i det. Jeg har lenge hatt lyst til å bo i Berlin, så det er nå eller aldri, sa hun til Nettavisen.

Den gang prøvde hun å selge leiligheten, men salget gikk trådt, og hun bestemte seg derfor for å beholde boligen på Grünerløkka i Oslo.

Sammen med kjæresten driver hun også plateselskapet Harlo.

Mange ble trolig kjent med 33-åringen da hun gjorde det stort som modell for en god del år siden. Denne jobben ledet også til at hun ble ansatt som programleder i MTV, den første norske sådan.

Vis mer

LES OGSÅ: Setter fyr på nettet med gravidutsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer