<strong>MOR:</strong> Ashely Graham har født en sønn. Foto: NTB scanpix
MOR: Ashely Graham har født en sønn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ashley Graham:

Ble mamma for første gang

Supermodellen fikk massiv oppmerksomhet da hun avslørte at hun var gravid. Nå har hun blitt mamma til en liten gutt.

Publisert

I august delte Ashley Graham (32) gravidnyheten på Instagram - i en kjærlighetseklæring til ektemannen Justin Ervin (31).

- For ni år siden i dag, giftet jeg meg med mitt livs kjærlighet. Det har vært den beste reisen med favorittmennesket mitt i hele verden. I dag føler vi oss velsignet, takknemlige og spente på å feire sammen med vår voksende familie! Gratulerer med dagen, skrev supermodellen i innlegget.

Hun la også ut et bilde hun har høstet hyllest for - naken, og med synlige strekkmerker og det som følger med en graviditet. Kommentarfeltet flommet over av fans som takket henne for å vise den ærlige sannheten.

Fødte lørdag

Graham har delt hyppig fra graviditeten siden den gang - både fra catwalken, Halloween og treningssenteret. Hun poserte også på forsiden av Vogue med den voksende magen.

Mandag kunne hun avsløre at den etterlengtede sønnen var kommet til verden - to dager tidligere.

På historiefunksjonen til Instagram skriver hun at lørdagen endret livet deres til det bedre.

- Takk for all kjærlighet og støtte gjennom denne fantastiske tida, skrev hun i innlegget.

Kjønnet på babyen avslørte hun hos talkshow-vert Ellen DeGeneres, men navnet er foreløpig hemmelig.

Lei av hyllest

Graham har etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller, og ble den første «plus size»-modellen til å fronte en Sports Illustrated-forside.

Samme år fikk hun også en egen Barbie-dukke designet etter hennes kroppsfigur.

32-åringen har imidlertid sett seg lei av å bli hyllet for selvtilliten sin, og gikk i 2018 ut med frustrasjonen.

- Det er ganske slitsomt at jeg alltid må snakke om hvor modig jeg er for å stille opp i bikini bare fordi cellulittene henger utenfor, fortalte hun ifølge The Independent, og trakk fram det verste spørsmålet hun altfor mange ganger blir spurt om.

- «Hvordan fant du selvtilliten til å stille opp i bikini foran fotografene uten å bli retusjert?». Det er det verste spørsmålet. «Jeg har kommet meg over det», svarer jeg da.

- Et forbilde

Her til lands har hun også blitt hyllet av moteeksperter som omtaler modellen som et forbilde.

Det var spesielt etter forsiden som den første «plus size»-modellen i Sports Illustrated sin badetøy-utgave, hun ble satt på kartet her hjemme.

Moteekspert Ida Elise Eide Einarsdottir hyllet Graham den gang, og uttalte at hun tror dette bare var fortsettelsen på et etterlengtet paradigmeskifte innenfor industrien.

- Det er selvsagt svært viktig for mangfold i motebransjen. Det er på mange måter et tegn i tida, men det er mer enn bare en trend. Ashley Graham er nemlig et forbilde for mange, fortalte hun til Dagbladet den gang.

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

LES OGSÅ: Archies faddere endelig avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer