Ingunn Solheim:

Ble mamma for første gang

NRK-programlederen fikk en sønn.

NY EPOKE: NRK-profil Ingunn Solheim er blitt mamma for første gang. Foto: NRK
NY EPOKE: NRK-profil Ingunn Solheim er blitt mamma for første gang. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer avslørte NRK-profil Ingunn Solheim (39) at hun skulle bli mamma for aller første gang. Hun og samboeren, tv-produsent Lars Hognestad (51), kunne fortelle til VG at den lille krabaten skulle komme til verden i slutten av august.

Paret har vært sammen siden 2014 og dette skulle altså bli deres første barn sammen.

Hognestad har tre jenter fra tidligere, som ifølge Solheim gledet seg til å bli storesøstre.

PÅ KORNET: Se Ine Jansens treffende parodi på Ingunn Solheim i Underholdningsavdelingen på NRK. Video: NRK Vis mer

Ble mamma

Nå har parets sønn kommet til verden. På Facebook har Hognestad lagt ut et bilde av lille Sigurd, som ble født tidligere denne uken. Bildet ble lagt ut onsdag formiddag, så det er nærliggende å tro at parets sønn er født den 11. september.

Se og Hør har vært i kontakt med paret, som ikke ønsker å kommentere familieforøkelsen.

På sosiale medier har det rent inn gratulasjoner til de nybakte foreldrene. Bildet til Hognestad har fått hele 800 likerklikk, og er kommentert nesten 300 ganger.

Solheim har tidligere uttalt at hun gledet seg stort til barnets ankomst, og at spenningen har vært til å ta og føle på under svangerskapet.

- Jeg aner jo ikke hva jeg går til. Mottoet er «en dag om gangen og minst mulig bekymring», sa hun til VG.

BLE FORELDRE: Ingunn og Lars har fått sitt første barn sammen. Sistnevnte har tre døtre fra tidligere. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Ingunn og Lars har fått sitt første barn sammen. Sistnevnte har tre døtre fra tidligere. Foto: Andreas Fadum Vis mer

39-åringen har de siste åra gjort seg svært god bemerket på norsk fjernsyn, og har blant annet ledet «Debatten» hvor hun stiller politikere til veggs, og NRKs valgsendinger. Hun har tidligere jobbet i TV 2 Nyhetskanalen og Kanal 24.

Hun kan allerede se tilbake på flere priser for sitt arbeid, og i 2013 ble hun tildelt Kringkastingprisen som «en god representant for nynorsk i fjernsynet».

I søkelyset

I 2016 havnet hun i ufrivillig i søkelyset av helt andre grunner. Humorprogrammet «Underholdningsavdelingen» laget nemlig en parodi på henne, noe som fikk mye oppmerksomhet.

- Eg stirrer med store auge i kamera slik at folk lurar på om eg er gal, eller berre veldig, veldig smart, sa komiker Ine Jansen i rollen som Solheim.

KJENT FJES: Ingunn Solheim har ledet en rekke sendinger på NRK. Her under en partilederdebatt i 2017 sammen med Jarle Roheim Håkonsen. Foto: NTB Scanpix
KJENT FJES: Ingunn Solheim har ledet en rekke sendinger på NRK. Her under en partilederdebatt i 2017 sammen med Jarle Roheim Håkonsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et tidligere intervju med Dagbladet Magasinet har Solheim uttalt at parodien tok henne på kornet.

- Jeg ser jo litt gal ut på TV. Jeg har så mye mimikk i ansiktet! Stirrer kanskje litt. Men det handler om konsentrasjon, altså. Parodien var passe vond. Altså god, sa hun.

LES OGSÅ: Norsk reality sjokkerer i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer