Elisabeth Carew:

Ble mamma for første gang

Deler den glade nyheten i sosiale medier.

NYBAKT MOR: Elisabeth Carew deler den gledelige nyheten om at hun har fått en datter. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NYBAKT MOR: Elisabeth Carew deler den gledelige nyheten om at hun har fått en datter. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april kunne Elisabeth Carew (34) dele den gledelige nyheten om at hun og kjæresten Svein-Olav Grevstad (38) ventet sitt første barn sammen.

Og nå er ventetiden over. Det avslører Carew selv på sin Instagram-profil.

«Vår Milea kom til verden 10.08.2019. Vi bobler over av kjærlighet og er så takknemlige», skriver den nybakte moren på Instagram søndag.

- Hele svangerskapet har vært en magisk opplevelse, og det toppet seg da jeg fødte den lille jenta klokka 19.30 i går kveld, sier Carew til Se og Hør, og fortsetter:

- Hun er den nydeligste jeg har sett, og vi koser oss i babylykke.

Avslørte nyheten

Til Se og Hør fortalte 34-åringen i april at hun var overlykkelig over den kommende familieforøkelsen.

- Det føles helt magisk, og jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal si, sa hun stolt, og fortsatte:

- Jeg har ingen barn fra før, så alt er nytt.

På daværende tidspunkt ønsket ikke artisten å avsløre kjønnet på det kommende barnet, men søndag kunne hun altså avsløre både kjønn og navn på datteren.

NYBAKTE FORELDRE: Elisabeth og kjæresten Svein-Olav har fått en nyfødt datter. Foto: Privat
NYBAKTE FORELDRE: Elisabeth og kjæresten Svein-Olav har fått en nyfødt datter. Foto: Privat Vis mer

Elisabeth Carews utkårede er 38 år gamle Svein-Olav Grevstad, som jobber som foredragsholder innenfor hjernehelse og mentale prosesser.

Carew selv jobber som programleder i radiokoanalen P5, og er lillesøsteren til fotballstjernen John Carew.

Stolt storebror

Hun er også artist, og deltok blant annet i Melodi Grand Prix i 2010 og 2014. Da hun i 2014 gikk videre under semifinalene med sangen «Sole Survivor», var en stolt storebror på plass i salen for å heie.

- Jeg er bare så utrolig stolt. Dette er lillesøsteren min sin store kveld! Jeg er veldig lettet over at hun kom videre. Jeg vil gjerne takke det norske folk som stemte henne fram, sa fotballstjernen om søsteren til Se og Hør den gang.

ÅPNER OPP: John Carew deler detaljer om hvordan drømmedama skal være. Vis mer

Og brorens støtte var nok svært viktig for artisten. I 2010 deltok hun nemlig i Grand Prix med låten «Rocketfuel». Tidligere har Elisabeth fortalt at hun den gangen fikk merke presset og intensiteten på kroppen, noe som førte til en ekstrem reaksjon samme dag som hun skulle opptre i delfinalen.

- Jeg synes det var ekstremt intenst da jeg var med forrige gang og det tok meg på senga - bokstavelig talt. Da jeg våknet opp den dagen jeg skulle på scenen begynte jeg å gråte. Jeg vet ikke om det var nervene som hadde bygd seg opp. Det har jeg aldri opplevd verken før eller siden, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Venter barn med sin 22 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer