Sandra Lyng

Ble mamma for første gang

Avslører også navnet.

BABYLYKKE: Sandra Lyng ble mamma for første gang. Se og Hør møtte henne nylig før den lille kom til verden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BABYLYKKE: Sandra Lyng ble mamma for første gang. Se og Hør møtte henne nylig før den lille kom til verden. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Sandra Lyng (31) er blitt mamma for aller første gang. Det avslører hun selv på Instagram, der hun viser frem sønnen hun og forloveden Lasse Joachim Langerud (34) nå har fått. Han kom til verden den 28. oktober.

- Hei verden! Jeg heter Sander, skriver hun tilhørende et bilde av den lille gutten.

I en uttalelse til Se og Hør skriver artisten, gjennom sin manager, følgende:

- Å bli mamma er en helt fantastisk følelse, alt annet blir uviktig i forhold. Å bli mor er virkelig en fulltidsjobb, men dette er jo bare den beste jobben og jeg er helt betatt av han lille fyren og min nye familie.

Se dette innlegget på Instagram

Hei verden! Jeg heter Sander 👶🏼

Et innlegg delt av Sandra Lyng (@sandralyng)

Godt planlagt

Da Se og Hør møtte den blide artisten for en måneds tid siden, kunne hun avsløre at de allerede hadde funnet navnet til den kommende sønnen deres. De ønsket derimot ikke å avsløre det før de hadde sett ham.

- Vi har funnet navn til ham. Lasse, mamma og pappa nevnte det uten å ha pratet med hverandre, så det måtte bli det. Men vi må se han før vi bestemmer oss, og vil derfor ikke si det ennå, sa den høygravide popartisten til Se og Hør.

BLE FORELDRE: Sandra Lyng og forloveden Lasse Joachim Langerud fikk i november sitt aller første barn sammen. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE: Sandra Lyng og forloveden Lasse Joachim Langerud fikk i november sitt aller første barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Det ble altså Sander, og den lille gutten kan komme hjem til et babyrom som allerede står klart og venter på ham. Artisten hadde egentlig termin den 13. november, men det er altså tydelig at sønnen ønsket å melde sin ankomst tidligere.

Sandra har sagt at de ønsker å forsøke å være gode foreldre til den lille gutten. De hadde lenge planlagt at de skulle få barn sammen, og tenkte at tiden nå var inne. Gjennom svangerskapet har Sandra holdt på med podkasten «Smelt på tjukka», der hun har diskutert stort sett alle aspekter ved å være gravid.

Får egen låt

Hun beskrev det som at hun «brått fikk tusenvis av voksenpoeng», da overskrifter om leilighetskjøp, forlovelse og graviditet plutselig kom som perler på ei snor.

- Det blir et nytt kapittel, og vi gleder oss bare. Jeg har vært på de gøyeste festene, har vært i studio med folk jeg har sett opp til, har bodd i utlandet og har opplevd så utrolig mye gøy. Jeg føler ikke at jeg går glipp av noe, fordi jeg har gjort så mye før jeg fikk barn, har hun sagt til Se og Hør.

FRIDDE PÅ BURSDAGEN: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært sammen siden 2015. 18. april, da Sandra fylte 31 år, gikk Lasse ned på kne. Video: YouTube/ SandraLyngMusic Vis mer

En mangefasettert karriere kan hun trygt sies å ha bak seg, men det er først og fremst musikken hun er kjent for. Den har hun på ingen måter lagt på hylla, og lover gyldne toner sunget på nordnorsk allerede fra nyåret av. Et mer privat musikalsk prosjekt har også spist mye av tida hennes i det siste.

- Jeg jobber med en vuggesang til han lille. Det er litt av fordelen med å være artist, at vi kan lage noe sånt. Jeg gleder meg sånn til å synge den for ham, forklarer hun, og er usikker på om hun skal gi låten ut eller holde det som noe privat i familien.

Barseltiden skal dessuten også brukes på å lage en ny sesong av podkasten, der hun skal snakke om alt det nye man opplever som nybakt småbarnsmor.

- Oi, faen

Den 18. april i år gikk Lasse Joachim Langerud ned på kne og spurte Sandra Lyng om hun ville gifte seg med ham. De hadde vært sammen i flere år, etter at de møttes for første gang i artistens egen bursdag - der Langerud ble tatt med av en felles bekjent.

- Også ble han på en måte værende, flirte hun overfor Se og Hør nylig.

Da han fridde var hun allerede gravid, og hadde nok av tanker surrende i hodet. Hun svarer derfor nesten litt sjokkert på spørsmål om det blir noe bryllup i overskuelig framtid.

- Oi, faen, det er sant. Vi skal jo gifte oss, sa hun nesten litt forskremt, før hun fortsatte:

- Jeg får nesten ikke på meg ringen nå, fordi det er så mye vann i kroppen min. Men vi tenker jo at et bryllup må skje, men jeg har helst lyst til at sønnen vår skal ta del i det på en eller annen måte. At vi kanskje venter noen år, så han kan gå ned kirkegulvet med oss. Det er uansett ikke noe vi planlegger nå. La oss ta en stor hendelse om gangen, sa hun.

LES OGSÅ: Delte søtt bilde av sin gravide kone på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer