Tiril Heide-Steen:

Ble mamma for første gang

Skuespilleren fikk en liten jente.

FIKK EN DATTER: Tiril Heide-Steen har fått sitt første barn. Her er hun avbildet med sin avdøde far, komikeren Harald Heide-Steen jr, på rød løper i 2006. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FIKK EN DATTER: Tiril Heide-Steen har fått sitt første barn. Her er hun avbildet med sin avdøde far, komikeren Harald Heide-Steen jr, på rød løper i 2006. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

I vår kom den hyggelige nyheten om at Tiril Heide-Steen (28) og kjæresten Jesper Borgen (29) skulle bli foreldre for første gang.

Tiril er datteren til den legendariske humorkongen Harald Heide-Steen jr.

- Dette er jo bare gladnyheter som vi gjerne kan dele med alle. Og det er klart at vi gleder oss - veldig, veldig mye! Ingen av oss har opplevd dette før, så det blir utrolig spennende, jublet Tiril til Se og Hør i april.

Torsdag avslører 28-åringen på sin Instagram-konto at babyen, en liten jente som har fått navnet Vera, kom til verden onsdag.

«Mine 2», skriver Heide-Steen som tekst sammen med et koselig bilde av den nybakte pappaen og datteren.

Mine 2💗🙏🏻 Vera. 11/7.2018

A post shared by Tiril Heide-Steen (@tirilheidesteen) on

Det har så langt ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Tiril Heide-Steen.

Samme måned som datteren ble født, markerer også at det er ti år siden at hennes berømte far, komikeren Harald Heide-Steen jr., døde.

Det var nemlig i begynnelsen av juli i 2008 at den triste nyheten kom om at Harald Heide-Steen jr. hadde gått bort, bare 68 år gammel.

- Og det er jo litt spesielt at det skjer akkurat da, med tanke på at det i juli er nøyaktig ti år siden pappa døde, fortalte Tiril til Se og hør.

Den talentfulle jenta ble nærmest født inn i underholdningsbransjen, og har gått i sin berømte fars fotspor som skuespiller.

Suksessrikt par

Hun har vært med på ulike oppsettinger ved Det Norske Teatret, blant annet «Faens Nisse» i vinter.

For ett år siden spilte hun Cyrano på Kruttårnteatret i Stavern og i høst var hun på turné med Robert Wilsons Edda i Århus.

I fjor forelsket Tiril seg i musikkprodusent og låtskriver Jesper Borgen.

Han står bak noen av Norges største musikk-suksesser de siste årene, og har blant annet skrevet og produsert den internasjonale hitlåten «Faded» med Alan Walker (20).

PÅ SCENEN: Her er Tiril Heide-Steen i familieforestilling Teddy og Marian, basert på Alf Prøysens Teddybjørnens vise, i 2012. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
PÅ SCENEN: Her er Tiril Heide-Steen i familieforestilling Teddy og Marian, basert på Alf Prøysens Teddybjørnens vise, i 2012. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Beyoncé er gravid igjen