BLE MAMMA: - Det er fantastisk, fordi vi kan rett og slett snakke om babyer dagen lang uten å tenke at "Ok, denne personen må jo bli helt ør av dette". Jeg vet jo tross alt at hun er like i hundre som meg, har Cobie Smulders tidligere uttalt. Foto: TV3
BLE MAMMA: - Det er fantastisk, fordi vi kan rett og slett snakke om babyer dagen lang uten å tenke at "Ok, denne personen må jo bli helt ør av dette". Jeg vet jo tross alt at hun er like i hundre som meg, har Cobie Smulders tidligere uttalt. Foto: TV3Vis mer

Ble mamma for første gang

Først halvannen måned etter fødselen kommer den lykkelige nyheten.

SEHER.NO: Shaelyn Cado Killam har møtt sin mor, og det er skuespiller Cobie Smulders (27). Smulders, som er en av stjernene i TV 3-serien "How I Met Your Mother", fikk datteren 16. mai, skriver People.

Dette er Smulders og forloveden Taran Killam (26) første barn.

Det var i november at det ble kjent at den mørkhårete skjønnheten er gravid. I januar forlovet hun seg med Killam, som også har hatt en rolle i serien.

I mars ble det også kjent at Smulders kollega, Alyson Hannigan, har blitt mamma til lille Satyana. Og ifølge henne selv hadde de to mye å snakke om på settet.

- Det er fantastisk, fordi vi kan rett og slett snakke om babyer dagen lang uten å tenke at "Ok, denne personen må jo bli helt ør av dette". Jeg vet jo tross alt at hun er like i hundre som meg, har hun tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!
LES OGSÅ:  Blir pappa for andre gang