ENDELIG MAMMA: Fødselen er overstått. Dermed kan Guri Solberg endelig kalle seg mamma. Foto: SCANPIX
ENDELIG MAMMA: Fødselen er overstått. Dermed kan Guri Solberg endelig kalle seg mamma. Foto: SCANPIXVis mer

Ble mamma for første gang

- Nå er det bare å stenge seg inne i tre måneder, sier TV 2-kollega.

SEHER.NO: "Skal vi danse"-programleder Guri Solberg og musikermannen David Vogt ble foreldre til en liten jente natt til mandag. Og alt står bra til med mor og barn, skriver TV 2 Underholdning.

- Jeg gratulerer Guri så mye. Nå er det bare å stenge seg inne i tre måneder, for det er barnet som tar all fokus nå, sier "Torsdag kveld fra Nydalen"-kollega Morten Ramm til "God kveld Norge".

Det var på sine egne bloggsider at TV 2-programlederen tidligere i år kunne avslørte den gledelige nyheten om at ventet barn.

" I juli skal jeg bli mamma for første gang, og jeg gleder meg helt enormt! Det blir en stor forandring i livet, men i forhold til jobb blir det ingen endringer denne våren; Bortsett fra at jeg kommer til å ha litt større mage enn vanlig, skal jeg gjøre både "Det store Korslaget" og "Torsdag kveld fra Nydalen" slik planen har vært hele tiden", skrev hun.

Solberg og ektemannen David Vogt, fra gruppa Real Ones, møttes for nærmere fem år siden og giftet seg i en romantisk seremoni i Bergen i fjor sommer.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Guri, for et jobb-bytte!