Ble mamma for første gang

Realitystjernen fikk en datter.

JAKTET KJÆRESTE: Jen Schefft gikk til topps i den amerikanske realityserien «Ungkaren» i 2003. Den tiden er derimot for lengst forbi. Foto: TVNorge
JAKTET KJÆRESTE: Jen Schefft gikk til topps i den amerikanske realityserien «Ungkaren» i 2003. Den tiden er derimot for lengst forbi. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Jen Schefft (34) ble rikskjendis i USA, da hun i 2003 gikk til topps i den amerikanske realityserien «Ungkaren» og siden jaktet på kjærligheten på nytt i spin-off serien «Ungkarskvinnen».

Ingen av TV-romansene førte imidlertid til varig lykke for Jen, men nå smiler livet som aldri før til TV-stjernen..

34-åringen, som giftet seg med PR-konsulenten Joe Waterman i 2008, bekreftet overfor Us Magazine i juni at hun blir mamma til en liten pike i november. Nå har jenta, Mae Elizabeth Waterman, kommet til verden, skriver People.

Ifølge nettstedet ble Mae født på lørdag.


- Det tok en evighet før vi fikk vite kjønnet. Vi måtte vente to timer på ultralyden, siden operatøren var forsinket. Nå er vi imidlertid bare lykkelige, fordi dette gjør det så mye mer virkelig, har Scheft tidligere uttalt til US Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ny ungkarskvinne gifter seg