FIKK EN SØNN: Jane Krakowski og Robert Godley har blitt foreldre for første gang. Foto: All Over Press
FIKK EN SØNN: Jane Krakowski og Robert Godley har blitt foreldre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer

Ble mamma for første gang

Jane Krakowski fikk en velskapt sønn.

Publisert
SEHER.NO: «30 Rock» og og «Ally McBeal»-skuespilleren Jane Krakowski (42) har blitt mamma for aller første gang. Det melder nettstedet People.com.

Krakowski fødte sønnen Bennett Robert Godley forrige onsdag i New York. Det bekrefter skuespillerens talsperson overfor nettstedet.

- Bennett er en fantastisk, velskapt og søt gutt, og vi er begge helt hodestups forelsket i ham, forteller Krakowski.

Skuespilleren er forlovet med barnefaren Robert Godley, og overrasket alle med å vente hele seks måneder med å avsløre at hun var gravid.

Den lille babyen veide 3,51 kg. ved fødselen og hadde blondt hår, akkurat som sin mor.

Da stjernen viste seg fram høygravid under SAG-utdelingen i slutten av januar, fikk hun alt annet enn ros av motekritikerne.

Kritikerne hos Radar Online gikk til og med så langt i å beskrive henne som «en diskokule i en Badgley Mischka minikjole».

Bennett Robert er det siste tilskuddet til «30 Rock»-familien. I mars fikk Elizabeth Banks sønnen Felix. Nylig fikk også Tina Fey datteren Alice. Hun er igjen gravid, og venter barn i løpet av året.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Holdt graviditeten skjult i seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer