FIKK EN SØNN: Mandag fødte tidligere toppmodell Jodie Kidd sin første sønn, som har fått navnet Indio - det heter for øvirg også den 18 år gamle sønnen til Robert Downey Jr. Her er skjønnheten avbildet på verdenspremieren til «Legenden om Narn Foto: Stella Pictures
FIKK EN SØNN: Mandag fødte tidligere toppmodell Jodie Kidd sin første sønn, som har fått navnet Indio - det heter for øvirg også den 18 år gamle sønnen til Robert Downey Jr. Her er skjønnheten avbildet på verdenspremieren til «Legenden om Narn Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble mamma for første gang

Jodie Kidd fødte ved hjelp av keisersnitt.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske toppmodellen Jodie Kidd (32), som var et av de heteste navnene på catwalken på 1990-tallet, er blitt mamma for første gang. Det skriver DailyMail.

«Strictly Come Dancing»-stjernen og hennes argentiske polospiller-kjæreste, Andrea Vianini (40) kunne ta imot sønnen Indio mandag morgen. Babyen ble født ved hjelp av keisersnitt.

Paret skal ha bekreftet fødselen i en uttalelse til Hello! magazine, skriver DailyMail.

- Vi er så glade over å meddele at vår vakre sønn Indio Vianini Kidd er kommet til verden. Alle er glade og friske og har det bra, og vi kunne ikke vært lykkeligere, forteller de nybakte foreldrene i uttalelsen.

Kidd, som har lagt modellkarrieren på hylla de siste årene, offentliggjorde at hun var fire måneder på vei i mars. Dette er parets første barn sammen, mens Vianini har sønnen Lucas (7) fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste seg ute med babyen for første gang   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer