Ble mamma for første gang

- Det er det største jeg har opplevd, sier sangerinnen Helene Bøksle.

BLE MAMMA FOR FØRSTE GANG: Helene Bøksle kan smile bredt etter at hun lørdag ble mamma for første gang. Foto: Per Ervland / Seher.no
BLE MAMMA FOR FØRSTE GANG: Helene Bøksle kan smile bredt etter at hun lørdag ble mamma for første gang. Foto: Per Ervland / Seher.no Vis mer
SEOGHØR.NO: Artisten Helene Bøksle (32) sa i januar til Seoghør.no at hun gledet seg til å bli mamma for første gang.

Lørdag 8. juni fikk hun og ektemannen Espen Tjersland en sønn på Rikshospitalet i Oslo.

Bøksle er en av deltagerne i høstens «Stjernekamp» på NRK, og det var under presselanseringen for programmet onsdag, at programleder Kåre Magnus Bergh delte den glade nyheten på kollegaens vegne.

- Det er det største jeg har opplevd!. Det er fantastisk å bli mamma!. Det var en krevende fødsel, så nå har jeg behov for å samle krefter. Jeg lover å komme sterkt tilbake til høsten og gleder meg stort til å delta på Stjernekamp skrev hun i en melding som ble lest opp for pressen.

Bøksle - som i 2011 deltok i Melodi Grand Prix med sangen «Vardlokk» - tror ikke det vil by på problemer å kombinere «Stjernekamp» med rollen som småbarnsmor.

- Jeg skal bruke sommeren godt på å slappe av og hente styrke til «Stjernekamp». Det kommer til å bli en spennende og hektisk høst, og jeg skal klare å balansere dette med et lite barn og gode hjelpere, sier hun.

LES OGSÅ: Måtte avbryte Hellstrøm-innspilling