BLE MAMMA: Popstjernen Rachel Stevens og ektemannen Alex Bourne kunne tirsdag ønske velkommen til en velskapt liten jentebaby. Babyen er parets første barn.  Foto: All Over Press
BLE MAMMA: Popstjernen Rachel Stevens og ektemannen Alex Bourne kunne tirsdag ønske velkommen til en velskapt liten jentebaby. Babyen er parets første barn. Foto: All Over Press Vis mer

Ble mamma for første gang

Popstjernen Rachel Stevens fikk en velskapt liten jente.

SEHER.NO: Den britiske popstjernen Rachel Stevens (32) og ektemannen Alex Bourne kunne tirsdag formiddag ønske velkommen til en velskapt liten jentebaby.

Den tidligere S Club 7-sangerinnen, som bekreftet at hun ventet sin førstefødte i mai i år, fødte babyen på Portland Hospital i London, og ifølge Stevens' talsperson, Liz Matthews, står alt vel til med mor og barn, skriver Daily Mail.

- Rachel Stevens og Alex Bourne er overlykkelige over å kunne annonsere fødselen av deres datter Amelie. Hun ble født klokken 02.05 natt til tirsdag. Både mor og barn har det veldig bra, sa Matthews i en pressemelding.

Popstjernen, som også har deltatt i britiske «Skal vi danse» giftet seg med Bourne i en privat og storstilt seremoni i London i fjor sommer, etter at de forlovet seg i Italia året før.

Selv om paret bekreftet graviditeten allerede i mai, ønsket de ikke å si noe om kjønnet på den lille før fødselen.

Stjernen, som flere ganger har vært kåret en av Storbritannias mest sexy kvinner, har imidlertid innrømmet at hun trodde hun ventet en jente.

- Ingen av oss tenker på hva vi får, men mange mennesker tror jeg kommer til å bli mor til en jente, sa hun i et intervju tidligere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg er mer sexy som gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer