Kristen Dunst og Jesse Plemons ble foreldre:

Ble mamma for første gang i hemmelighet

Filmstjernen skal ha fått sin førstefødte i helgen.

BLE FORELDRE: Kirsten Dunst og forloveden Jesse Plemons skal ha fått sitt første barn. Her er paret ute på handletur i Los Angeles i starten av april. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BLE FORELDRE: Kirsten Dunst og forloveden Jesse Plemons skal ha fått sitt første barn. Her er paret ute på handletur i Los Angeles i starten av april. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I slutten av januar overrasket Hollywood-stjernen Kirsten Dunst (36) «alle» da hun stilte opp i en fotoserie på Instagram-profilen til klesmerket Rodarte - med en tydelig babymage.

Skuespilleren ventet sitt første barn med forloveden Jesse Plemons (30), og i løpet av helgen skal paret ha ønsket den lille velkommen til verden.

Det er nettstedet People som melder om fødselen, som skal ha blitt bekreftet av flere ulike kilder.

Ifølge People sine kilder, skal paret ha fått «en frisk liten sønn».

- Det går strålende med alle sammen, uttaler en kilde.

Saken fortsetter under bildet.

HØYGRAVID: Kirsten Dunst har holdt seg unna røde løpere de siste månedene av svangerskapet. Her er hun ute i Los Angeles sammen med en venninne for et par uker siden. Foto: Broadimage/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
HØYGRAVID: Kirsten Dunst har holdt seg unna røde løpere de siste månedene av svangerskapet. Her er hun ute i Los Angeles sammen med en venninne for et par uker siden. Foto: Broadimage/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Skal snart gifte seg

Talspersoner for Hollywood-paret har foreløpig ikke kommentert den gledelige babynyheten.

Trolig går Kirsten og Jesse en travel tid i møte på flere måter. For ifølge UsWeekly skal duoen dessuten gifte seg denne våren, i Austin i delstaten Texas - staten som Jesse kommer fra.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av RODARTE (@rodarte)

Drømte om å stifte familie

Det var i juni i fjor at Kirsten fortalte om drømmen sin om å stifte familie med sin kommende ektemann.

- Jeg har kommet til det punktet i livet mitt hvor jeg tenker; «Jeg har jobbet siden jeg var tre år gammel. Nå er det på tide å få barn og slappe av», fortalte hun til Marie Claire, ifølge Contactmusic.com.

«Bring It On»-stjernen fortalte videre at hun aldri tidligere har kjent seg desperat etter å bli mor, men at noe forandret seg da hun ble gudmor til vesle Lily, bestevenninnens datter.

- Jeg har aldri vært en av de «jeg vil ha barn»-jentene før guddatteren min ble født. Jeg er så utrolig glad i henne. Den kjærligheten er noe man ikke opplever før man selv får barn.

Møttes kort tid etter sjokk-bruddet

Etter fire år sammen overrasket «Spider-Man»-stjernen Kirsten og kjæresten Garrett Hedlund (33), med å gå hver til sitt våren 2016.

Bare halvannen måned senere begynte ryktene å svirre om at skuespilleren Jesse Plemons var årsaken til det brå bruddet.

Ryktene oppsto da Kirsten og Jesse, som spilte ektepar i TV-serien «Fargo», ble observert kyssende på gaten i Studio City i Los Angeles.

Etter bare åtte måneder som kjærester ble det i januar i fjor kjent, ifølge flere amerikanske medier, at skuespillerstjernen hadde forlovet seg med den seks år yngre Jesse, og en måned senere bekreftet Kirsten forlovelsen.

Men når det gjaldt selve bryllupsdatoen forholdt hun seg hemmelighetsfull.

- Vi har en tidsramme, men det er privat. Jeg er lykkelig, sa hun til Entertainment Tonight, ifølge Us Weekly.

Da Kirsten stilte på Paris Haute Couture Fashion Week i fjor, viste hun stolt frem sin nydelige forlovelsesring til både presse og venner, meldte Us Weekly.

LES OGSÅ: - Har aldri vært så stein i hele mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer