Anna Rasmussen:

Ble mamma for fjerde gang

Influenser Anna Rasmussen og ektemannen Jan Lossius har blitt foreldre igjen.

HAR FØDT: Anna Rasmussen og ektemannen Jan Lossius har fått sitt fjerde barn. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
HAR FØDT: Anna Rasmussen og ektemannen Jan Lossius har fått sitt fjerde barn. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blogger og influenser Anna Rasmussen og ektemannen Jan Lossius har født. Det røper influenseren i et innlegg på Instagram 17. mai.

«Endelig, stolt mamma til fire!» skriver Rasmussen.

Dette er ekteparets fjerde barn. Deres første barn Lucas kom til verden i oktober 2016. Rasmussen har også de to barna Michelle og William fra to tidligere forhold.

Anna Rasmussen ble først kjent for bloggen «Mamma til Michelle», og har siden den gang deltatt i en rekke tv-serier, deriblant «Bloggerne».

UTE: Anna Rasmussen ryker etter en intens kokkekamp i «Camp kulinaris». Video: Viaplay Vis mer

I oktober 2018 giftet Rasmussen og Lossius seg i en romantisk seremoni, med venner og familie til stede.

«Tenk at jeg i dag er gift, det er helt utrolig. Dagen i går ble vellykket på alle mulige måter, og jeg er så glad og takknemlig for at alt gikk så bra for seg. Jeg er så fornøyd med hele dagen», skrev Rasmussen på bloggen etter bryllupet.

STORMER UT: Når Anna Rasmussen tar over en av oppgavene til Richard på «Camp kulinaris» blir han så forbannet at han stormer ut av kjøkenet. Vis mer

Bryllupsdatoen ble avslørt på bloggen to dager før vielsen, og Rasmussen kunne da fortelle at hun gledet seg stort til den spesielle dagen.

«Vi skal gifte oss nå på lørdag! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg gleder meg så utrolig mye, samtidig som jeg vet at det blir en hel haug av følelser som jeg vet det blir vanskelig å holde styr på», skrev hun i innlegget.

LES OGSÅ: Avslører gravidnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer