Ingrid Olava Brænd Eriksen:

Ble mamma for andre gang

Artisten fikk en sønn.

BLE MAMMA: Artist Ingrid Olava Brænd Eriksen røper at hun har blitt tobarnsmor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE MAMMA: Artist Ingrid Olava Brænd Eriksen røper at hun har blitt tobarnsmor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Ingrid Olava Brænd Eriksen (39) har blitt mamma for andre gang. Det bekrefter hun overfor «God kveld Norge».

- Jeg kan bekrefte at jeg har fått et barn til, ja, skriver Olava til «God kveld Norge».

39-åringen har også delt gladnyheten på Instagram til et bilde av den nyfødte sønnen hvor hun skriver: «Det er det lille lyset som er treffer».

Familieforøkelsen kommer to år etter at artisten fikk sin første sønn sammen med ektemannen Erik Ulfsby (50), som har to barn fra tidligere forhold.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Tobarnsmor

Nyheten delte den gang på Instagram til et bilde av sønnen.

«Sommeren har vært en varm ammetåke, og jeg er fortsatt himmelfallen over hvor heldig det går an å bli. Å være mor føles som å strekkes utover et enormt lerret, jeg blir knallsterk og gjennomsiktig på én gang», var blant det hun skrev.

Det var Se og Hør som først omtalte at artisten var gravid med sitt første barn. Da fortalte artisten at hun gledet seg til rollen som mor.

- Jeg er snart seks måneder på vei, og formen min er veldig bra. Foreløpig er egentlig alt fint med svangerskapet, det eneste aberet er at jeg er litt trøttere enn vanlig. Derfor passer jeg på å få hvilt meg når jeg kan, fortalte hun og fortsatte:

- Dessuten, hvis jeg tar i og synger litt lenge av gangen, kan jeg bli en smule svimmel. Derfor er jeg også påpasselig med blodtrykksfallet, forklarte hun.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Giftet seg

Olava og Ulfsby forlovet seg i 2014, og giftet seg året etter i Sofienberg kirke på Grünerløkka i Oslo. Artisten hadde på seg en bohemsk kjole med lange ermer.

Ingrid Olava vant Spellemannsprisen i 2010 for årets kvinnelige artist. Samme år stakk hun av med Statoil-stipendet under Bylarm-festivalen, til en verdi av hele 800 000 kroner. Hun har gitt ut totalt fire albumer hvor det siste kom ut i 2017.

LES OGSÅ: - Var en dramatisk fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer