Ida Gran-Jansen:

Ble mamma for andre gang

- Velkommen til verden lille skatt.

BABYLYKKE: Ida Gran-Jansen og kjæresten Eirik Lyssand har fått barn nummer to. Nyheten deler de på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: Ida Gran-Jansen og kjæresten Eirik Lyssand har fått barn nummer to. Nyheten deler de på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Bakedronninga Ida Gran-Jansen (32) og kjæresten Eirik Lyssand har fått en liten gutt. Den gledelige nyheten bekrefter paret selv på Instagram.

«Velkommen til verden lille skatt. 24. juli 2020. Pappaen din har skrevet noen kloke ord til deg», skriver Gran-Jansen til et bilde av seg selv og den nyfødte.

Lyssand skriver, som Gran-Jansen refererer til, noen kloke ord på sin egen Instagram.

«Velkommen. Håper du og broren din vokser opp i en verden: Der sykepleiere, jordmødre, pleiere og alle andre som passer på oss, tjener masse. Der gode kvinner (og menn) er verdensledere. Der vi lurer på hva vi kan gjøre for andre, ikke hva andre kan gjøre for oss. Der vi tar vare på jorden, dyrene og alle menneskene som lever her. Og nei, vet ikke om du er etnisk norsk eller ikke. Men lover å gjøre mitt for at de som setter mennesker i bås, blir stilt til ansvar. Ps. Morra di er ei legende», skriver Lyssand til samme bilde som den ferske mora.

I slutten av mars kom den hyggelige nyheten om at paret ventet sitt andre barn. Nyheten slapp paret om lag ett år etter at de ble foreldre for første gang til lille Max (1) i 2019.

«Halvveis til mål, lillebror kommer til sommeren», skrev hun på Instagram, og viste samtidig frem sin voksende babymage.

Den populære bloggeren, som stakk av med seieren i «Hele Norge baker i 2013» hadde den gang termin om ti uker, og overfor Se og Hør kunne 32-åringen fortelle at hun gledet seg stort til å bli mor igjen.

- Jeg tror det blir veldig koselig, sa hun den gang.

Ikke helt smertefritt

På sosiale medier har følgerne fått følge den bakeglade 32-åringen gjennom svangerskapet, der hun også nylig kunne røpe at alt ikke bare har vært smertefritt. Det avslørte hun i form av flere videoer delt på Instagrams historiefunksjon.

32-åringen har tidligere fortalt om de mange årene med store leddgiktplager. Det gjorde hun for første gang i et innlegg på bloggen sin, kort tid etter «Farmen kjendis»-deltakelsen i 2016.

Da forklarte Gran-Jansen at hun ikke ønsket medlidenhet, noe som også var grunnen til at hun holdt sykdommen skjult i flere år. Som følge av graviditeten kunne hun ikke gå på medisiner for leddgikten sin, noe hun valgte å åpne seg om på Instagram.

I et innlegget på Instagram-story fortalte Gran-Jansen at hun var evig takknemlig for at det finnes behandling for leddplagene hennes. Hun forklarte nemlig at hun ved en anledning måtte krabbe til badet, men at hun da kunne gå normalt igjen.

Kjøpte bolig

Fordi en familieforøkelse har vært på trappene, kunne paret for kort tid siden røpe at de hadde kapret en enebolig på Grefsen i Oslo. Det var for å få mer plass å boltre seg på.

«For litt siden så mista Eirik og jeg «huet» og kjøpte hus på Grefsen i Oslo. Det er en enebolig som ligger ganske skjermet til, med hønsehus og god plass. Blir nesten litt landlig, men fortsatt nærme byen», skrev 32-åringen på bloggen tidligere i juli.

Til Se og Hør fortalte bakebloggeren at det skulle bli deilig å slippe alle trappene, når de snart skulle få en ny baby i hus. For tiden bor paret på Grünerløkka i Oslo.

- Vi hadde lyst på hage, større plass og å slippe alle trappene, sa den nyslåtte huseieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer