Ida Gran-Jansen:

Ble mamma for andre gang

- Velkommen til verden lille skatt.

BABYLYKKE: Ida Gran-Jansen og kjæresten Eirik Lyssand har fått barn nummer to. Nyheten deler de på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BABYLYKKE: Ida Gran-Jansen og kjæresten Eirik Lyssand har fått barn nummer to. Nyheten deler de på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Bakedronninga Ida Gran-Jansen (32) og kjæresten Eirik Lyssand har fått en liten gutt. Den gledelige nyheten bekrefter paret selv på Instagram.

«Velkommen til verden lille skatt. 24. juli 2020. Pappaen din har skrevet noen kloke ord til deg», skriver Gran-Jansen til et bilde av seg selv og den nyfødte.

Lyssand skriver, som Gran-Jansen refererer til, noen kloke ord på sin egen Instagram.

«Velkommen. Håper du og broren din vokser opp i en verden: Der sykepleiere, jordmødre, pleiere og alle andre som passer på oss, tjener masse. Der gode kvinner (og menn) er verdensledere. Der vi lurer på hva vi kan gjøre for andre, ikke hva andre kan gjøre for oss. Der vi tar vare på jorden, dyrene og alle menneskene som lever her. Og nei, vet ikke om du er etnisk norsk eller ikke. Men lover å gjøre mitt for at de som setter mennesker i bås, blir stilt til ansvar. Ps. Morra di er ei legende», skriver Lyssand til samme bilde som den ferske mora.

I slutten av mars kom den hyggelige nyheten om at paret ventet sitt andre barn. Nyheten slapp paret om lag ett år etter at de ble foreldre for første gang til lille Max (1) i 2019.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer