Mariann Hole:

Ble mamma for andre gang

- Ella kom i går.

BLE MAMMA: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn sammen. Den gledelige nyheten deler de selv. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn sammen. Den gledelige nyheten deler de selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Se og Hør møtte skuespiller Mariann Hole (37) på rød løper under TV3s premierefest for «Wisting» i april, kunne 37-åringen avsløre at hun og ektemannen Eigil Langmark (43) ventet sitt andre barn sammen.

Og nå er ventetiden over.

Det avslører Hole selv på sin Instagram-profil. Med en fersk baby i armene skriver hun følgende til bildet som ble delt for fire dager siden:

«Ella kom i går».

View this post on Instagram

Ella kom i går! ❤️

A post shared by mariannhole (@mariannhole) on

I skrivende stund har den gledelige nyheten fått nesten 700 likerklikk, og gratulasjonene strømmer inn i kommentarfeltet.

Søsken

Da Se og Hør møtte Hole for tre måneder siden var hun svært hemmelighetsfull, og ønsket ikke å røpe kjønnet på det kommende barnet. Nå er det altså avslørt. Paret har fått en liten jente, som de har valgt å kalle Ella.

Fra tidligere har de to sønnen Mikael (3).

TOBARNSFORELDRE: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn. Her sammen i 2014. Foto: Tor Lindseth
TOBARNSFORELDRE: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn. Her sammen i 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Jeg er glad for at han får søsken, så dette er veldig planlagt, fortalte Mariann til Se og Hør tidligere i år.

Skuespilleren og Eigil Langmark ble et par i 2013, og gjorde sin første offentlige opptreden sammen under Gullruten i Bergen samme året. Den gang bekreftet Hole overfor Se og Hør at de to var kjærester, selv om Langmark ikke poserte sammen med henne på den røde løperen:

- Det er kjæresten min. Men han gikk for å hente øl til oss! Eigil heter han, og jobber i reklamebransjen, delte Hole den gang.

I januar 2014 avslørte paret at de hadde forlovet seg, og etter å ha vært kjærester i litt over ett år, ga de hverandre sitt ja fem måneder etter forlovelsen.

LES OGSÅ: - Hun blir snart gravid med sitt andre barn