Mariann Hole:

Ble mamma for andre gang

- Ella kom i går.

BLE MAMMA: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn sammen. Den gledelige nyheten deler de selv. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn sammen. Den gledelige nyheten deler de selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da Se og Hør møtte skuespiller Mariann Hole (37) på rød løper under TV3s premierefest for «Wisting» i april, kunne 37-åringen avsløre at hun og ektemannen Eigil Langmark (43) ventet sitt andre barn sammen.

Og nå er ventetiden over.

Det avslører Hole selv på sin Instagram-profil. Med en fersk baby i armene skriver hun følgende til bildet som ble delt for fire dager siden:

«Ella kom i går».

View this post on Instagram

Ella kom i går! ❤️

A post shared by mariannhole (@mariannhole) on

I skrivende stund har den gledelige nyheten fått nesten 700 likerklikk, og gratulasjonene strømmer inn i kommentarfeltet.

Søsken

Da Se og Hør møtte Hole for tre måneder siden var hun svært hemmelighetsfull, og ønsket ikke å røpe kjønnet på det kommende barnet. Nå er det altså avslørt. Paret har fått en liten jente, som de har valgt å kalle Ella.

Fra tidligere har de to sønnen Mikael (3).

TOBARNSFORELDRE: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn. Her sammen i 2014. Foto: Tor Lindseth
TOBARNSFORELDRE: Mariann Hole og ektemannen Eigil Langmark har fått sitt andre barn. Her sammen i 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Jeg er glad for at han får søsken, så dette er veldig planlagt, fortalte Mariann til Se og Hør tidligere i år.

Skuespilleren og Eigil Langmark ble et par i 2013, og gjorde sin første offentlige opptreden sammen under Gullruten i Bergen samme året. Den gang bekreftet Hole overfor Se og Hør at de to var kjærester, selv om Langmark ikke poserte sammen med henne på den røde løperen:

- Det er kjæresten min. Men han gikk for å hente øl til oss! Eigil heter han, og jobber i reklamebransjen, delte Hole den gang.

I januar 2014 avslørte paret at de hadde forlovet seg, og etter å ha vært kjærester i litt over ett år, ga de hverandre sitt ja fem måneder etter forlovelsen.

LES OGSÅ: - Hun blir snart gravid med sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer