BLE MAMMA: Mandag avslørte Ida Rasch at hun er blitt mamma igjen. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Mandag avslørte Ida Rasch at hun er blitt mamma igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ida Rasch:

Ble mamma for andre gang

NRK-profilen delte selv den glade nyheten.

I april 2016 kunne NRK-profil Ida Rasch (34) juble over ha blitt mamma for første gang. Mandag ettermiddag avslørte 34-åringen at hun nok en gang er blitt mor til en liten gutt.

- Velkommen til verden, lillebror. Skjønner godt at du ville tjuvstarte livet litt for å få med deg sommeren alle snakker om, skriver Ida sammen med et bilde av to små barneføtter.

Tobarnsmor

Også da hun ble mor til lille Wilmer for drøye to år siden, delte hun den glade nyheten på sosiale medier.

- Har fått ny sjef denne uka. Han er ikke så stor, men virker som en kul type. Både han og vi trakk vinnerloddet da vi ble født i Norge. Så takknemlig for denne lille bylten og all hjelp rause, varme og proffe fagfolk har gitt oss på Rikshospitalet. Applaus for alle i helsevesenet, skrev hun under et bilde sammen med to små barneføtter.

Ida har tidligere ikke lagt skjul på at hun trives godt i jobben i NRK Sporten, og da hun ventet sønnen Wilmer i 2016, fortalte hun til Dagbladet at hun ønsket å jobbe så lenge hun kunne.

- Jeg stortrives jo i denne jobben. Jeg har på en måte drømmejobben. Og så lenge jeg er frisk og rask - og det er jeg - fortsetter jeg gjerne hele sesongen ut, sa Ida den gang.

Kritikk

I løpet av sin karriere i statskanalen har Ida blitt en profilert programleder i sporten.

Nordmenn blir svært patriotiske når de norske langrennsstjernene stiller til start, og til tross for at de må tåle en del kritikk, har Ida tidligere fortalt til Dagbladet at hun har vært heldig, og er spart for den verste kritikken.

- Det er ikke så mye, men i sosiale medier så kan man få en nådeløs dom selvfølgelig. Jeg får ikke så himla mye tilbakemeldinger, og heldigvis er de fleste jeg får hyggelige, sa 33-åringen.

- Man skal ikke ta seg nær av negative kommentarer, men det er det menneskelig å gjøre. Jeg ser jo det selv. Hvis en sending har gått bra, og mange har tomlene opp, kan man likevel henge seg opp i én negativ kommentar. Det er typisk. Det gjør jeg også

LES OGSÅ: - Raser mot farens 22 år gamle kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.

Vant luksusbil: - Men, det er jo tre biler på loddet!

Vant luksusbil: - Men, det er jo tre biler på loddet!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Bettan er forelsket igjen

Bettan er forelsket igjen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255