<strong>FØDT:</strong> Fredag ble Heidi Løke mamma for andre gang til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix
FØDT: Fredag ble Heidi Løke mamma for andre gang til en liten gutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Heidi Løke:

Ble mamma for andre gang

– En uke på overtid.

Publisert

(Seoghør.no): I november i fjor kom den gledelige nyheten om at håndballstjernen Heidi Løke (34) var gravid, og ventet sitt andre barn.

Nå avslører 34-åringen at hun har født en liten gutt.

30. juni kom den lille gutten til verden som har fått navnet Oscar.

– En uke på overtid bestemte Oscar seg for å komme i full fart. Alexander fikk endelig sin lillebror, skrev håndballstjerna på Instagram hvor hun delte et bilde av den nyfødte.

Måtte droppe EM

Det var Norges Håndballforbund som den gangen kom med nyheten om at Løke ventet sitt andre barn.

Den folkeskjære håndballstjerna valgte nemlig å droppe håndball-EM som startet i desember og ville derfor opplyse tidlig av hensyn til kampene som sto for tur.

– Dette er stort for oss. Bjørn (Olsson) og jeg er veldig, veldig glade for dette og gleder oss sammen med Alexander. Barnet er ventet i juni. Det er litt spesielt å offentliggjøre nyheten så tidlig i svangerskapet, men av hensyn til kampene i tiden framover, var det nødvendig å få nyheten ut nå. Jeg ønsker jo ikke å risikere noe fram til fødselen, uttalte Heidi Løke til håndball.no den gangen.

Kanskje klar til sesongstart

I nylig intervju med Dagbladet kunne Løke fortelle at hun er i fin form.

Gjennom svangerskapet har hun nemlig trent omtrent likt som hun gjorde før graviditeten.

– Jeg har ikke pressa meg på samme måte som når jeg ikke er gravid. Styrke og intervaller har blitt trent som vanlig, men med noe lavere intensitet. Det har gått veldig bra, og jeg har trent stort sett hver da, fortalte hun.

<strong>STREK:</strong> Heidi Løke er en av verdens beste strekspillere. Her under en landslagskamp. Foto: NTB Scanpix
STREK: Heidi Løke er en av verdens beste strekspillere. Her under en landslagskamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist gang Løke var gravid tok det knappe seks dager før håndballstjerna var i treningsform igjen. Men hvor lang tid det tar før Løke er på banen igjen denne gangen, vet hun ikke helt.

– Med Alexander (første sønnen, journ.anm.) gikk det kjempefint. Men man vet ikke hvordan kroppen føles før etter han er født, forteller hun.

Følger mammas fotspor

Løke-familien er et kjent navn i håndballmiljøet hvor omtrent samtlige enten er aktive håndballspillere eller har vært.

Og det er lett å skjønne at det kan smitte over på barna.

Med en mor som spiller strekspiller på toppnivå, og en pappa, Leif Gautestad, som kjent håndballtrener, er Alexander (10) født inn i håndballverdenen.

– På hans alder spiller de fem mot fem pluss målvakt. Han er bakspiller nå, men løper litt inn på streken, fortalte mora i et tidligere intervju med Dagbladet.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 20.12.2015 HJELP PÅ VEIEN: Heidi Løke fikk lykkestein av sønnen Alexander før VM. Det skulle hjelpe henne til gull. Vis mer

Les også: Nå svarer eksen på Khloés babyløgn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer