TV-PROFIL: Vibeke Klemetsen er en av TVNorges mest erfarne TV-profiler. Her leder hun Frøken Norge-showet i 2007 sammen med Synnøve Skarbø (t.v.). Foto: SCANPIX
TV-PROFIL: Vibeke Klemetsen er en av TVNorges mest erfarne TV-profiler. Her leder hun Frøken Norge-showet i 2007 sammen med Synnøve Skarbø (t.v.). Foto: SCANPIXVis mer

Ble mamma for andre gang

- Hele familien er toppfornøyd.

SEHER.NO: Vibeke Klemetsen (34) - kjent som værmelder og programleder i TVNorge- kan juble over en ny solstråle i familien, etter at hun i helgen ble foreldre til en liten gutt.

- Alt står bra til med Vibeke og babyen. Hele familien er topp fornøyd, sier Klemetsens kjæreste Thomas Weeden (35) til Se og Hør.

Ifølge bladet veide den foreløpig navnløse gutten 3,1 kilo og var 50 centimeter lang da han ble født.

Spreke Vibeke varslet allerede i juni at hun har planer om å komme tilbake til toppformen så fort som mulig etter fødselen:

- Først og fremst tror jeg det er viktig å holde seg i formgjennom hele svangerskapet. Så med én gang denne her er ute, da blirdet mye trening igjen, sa hun til Seher.no.

- Forrige gang opplevde jeg faktisk at ammingen var denbeste slankekuren. Men så lenge man holder seg i form og trener undergraviditeten går det bra. Mye gåing gjorde også at jeg kom fort i form.

Fra før har Vibeke datteren Sophie (10) med snøbrettstjernen Daniel Franck (34) - som hun tidligere har vært gift med.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er ikke deilig å bli større