Ble mamma for andre gang

Ny babylykke for TV-stjernen.

FIKK DATTER: Tina Fey og Jeff Richmond har ifølge UsMagazine.com blitt foreldre til en jente, som har fått navnet Penelope Athena. Foto: Stella
FIKK DATTER: Tina Fey og Jeff Richmond har ifølge UsMagazine.com blitt foreldre til en jente, som har fått navnet Penelope Athena. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komikeren Tina Fey - best kjent for sin rolle i den prisbelønte TV-serien «30 Rock» - kan feire at hun har blitt mamma for andre gang, etter at hun onsdag fødte en datter.

Den lille jenta har ifølge UsMagazine.com fått navnet Penelope Athena. En representant for Fey bekrefter fødselen til nettstedet.

Faren er Tina Feys ektemann, komponisten Jeff Richmond.

Fey - som også har hatt suksess i TV-programmet «Saturday Night Live» - har fra før datteren Alice (5).

Fey er ikke den eneste på «30 Rock»-settet som blir travelt opptatt med bleieskift fremover. I april ble hennes kollega Jane Krakowski nemlig mamma for første gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer