Ble mamma for andre gang

Ane Dahl Torp fødte en datter på tirsdag.

BLE FORELDRE: Tirsdag ble Ane Dahl Torp og ektemannen Sjur Miljeteig foreldre til en liten jente.  Foto: SCANPIX
BLE FORELDRE: Tirsdag ble Ane Dahl Torp og ektemannen Sjur Miljeteig foreldre til en liten jente. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag ble skuespiller Ane Dahl Torp (36) og musiker-ektemannen Sjur Miljeteig foreldre til en liten jente, det bekrefter Torps manager Martin Braathen til VG Nett.

- Ane og Sjur fikk en datter i dag. Det er hyggelig at de har fått et nytt tilskudd til familien, sier Braathen til avisen.


Paret giftet seg i 2007 og sammen har de sønnen Sigurd (2). Graviditeten ble kjent i fjor høst, og i november viste skuespilleren frem magen på premierefest for «Varg Veum – I mørket er alle ulver grå».

- Når jeg først skulle ha på meg en så tettsittende og lårkort kjole var det greit at det var nå som jeg er «på tjukka», sa 36-åringen da til Seoghør.no.

Torps forhold til barn har tidligere skap overskrifter da hun fortalte at hun ikke var spesielt glad i barn før hun ble mor selv.

- Jeg syntes bare barn var veldig dumme. Jeg ble utrolig sliten av å være sammen med små barn. Jeg hadde ei venninne som hadde ei datter, og vi rakk bare å prate sammen mens dattera løp fra kafébordet og bort til utgangsdøra. Da jeg kom hjem måtte jeg gå og legge meg, jeg ble så utslitt, sa Torp til Dagbladet i august i fjor.

Men Torps forhold til barn forandret seg drastisk etter at hun ble mor til sønnen Sigurd.

- Det er nok det som er den største forskjellen på meg etter at jeg fikk Sigurd. Jeg er blitt veldig glad i barn. Før synes jeg det var mas, men nå er jeg blitt den gamle tanta som gjør alt for å få oppmerksomheten deres, sa hun til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.


LES OGSÅ: - Savner ikke sønnen min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer